На Волині за день на кір захворіло 7 людей

0
0
На Волині за день на кір захворіло 7 людей
За останню добу у Волинській області зареєстровано сім нових випадків кору.

Два випадки захворювання зафіксували у Ковельскому та Турійському районах, один у місті Камінь-Каширський, один у Володимирі-Волинському та один Ковелі, - повідомляє Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України.

З числа хворих — четверо дітей та троє дорослих. Найстаршому захворілому 48 років. У п’яти осіб щеплення проти кору відсутні.

Кількість хворих з початку року зросла до 123.

Найбільше хворіють у Турійському районі – 34 випадки, у місті Володимир – Волинський – 31 особа, Луцькому районі – 13 осіб та у Ковелі – 11 осіб. Не реєструється захворюваність лише в 4 районах області (Ратнівському, Шацькому, Любешівському та м. Нововолинськ).

У зв’язку із ускладненням епідемічної ситуації на сьогодні призупинено навчальний процес у всіх школах Володимира – Волинського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні