Луцький «Богдан» не використовує російські запчастини

0
0
Луцький «Богдан» не використовує російські запчастини
Луцький автозавод «Богдан» не використовує російську продукцію для укомплектування транспортних засобів. Про це розповів директор підприємства Дмитро Писаний.

У 2014 році завод відмовився від постачання двигунів російського виробника. Як розповідає директор, знадобилось три роки аби знайти українського постачальника та створити потрібні деталі для транспорту. З 2017 року на автозаводі «Богдан» використовують виключно українські деталі. За бажанням замовника можлива європейська комплектація.

«Це дуже серйозна та об’ємна робота – заміна постачальника. Намагались чим швидше налагодити зв’язок з українськими та європейськими виробниками. Ми несемо відповідальність за продукцію, яку випускаємо. Кожен двигун проходить тестування і лише тоді іде у обіг», - запевняє Писаний.

Нагадаємо, що «Богдан» готовий задовольнити потреби українських міст автобусах та тролейбусах різних класів та моделей. На сьогодні Луцький «Автоскладальний завод №1» може виготовляти до 2 200 одиниць техніки на рік, а до 2020 року планує збільшити потужності підприємства до 6 000 одиниць на рік.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні