Не видно нічого! - луцька журналістка про рекламу на вікнах маршруток

6
1
Не видно нічого! - луцька журналістка про рекламу на вікнах маршруток
Луцька журналістка Мая Голуб обурена рекламою на вікнах маршруток.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: З вікон луцьких маршруток обіцяють познімати рекламу

"У маршрутках Луцька неодноразово можна побачити замість краєвиду з вікна ось це, що на фото. Заклеєне вікно рекламою. Можна було б їхати в маршрутці й дивитись на центр міста, побачити замок Любарта здалеку, але ж ні. Вікно заліплене. Не видно нічого!", - йдеться у дописі.

"Добре, що знаю маршрут на пам’ять, де зупиняється цей вид транспорту. А що робити туристам? Дивитись не у вікно, а постійно в JPS на телефоні, або ж питати людей, які сидять в маршрутці? Навіщо взагалі розміщувати рекламу там, де не треба? Краще дивитись у вікно, що не заліплене рекламою", - додала Мая Голуб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво якими Ви маршрутами їздите що хочете розгледіти замок Любарта? Таких маршрутів просто не існує, шановне панство журналісти, дуже прошу Вас, формуйте так свої видання, щоб було менше критики і негативу, і трішки професійніше. Дякую
Відповісти
Якщо їдете у маршрутці № 9 від Братського моста (біля ЗОСІ), то здалеку видно вежу замкову. Якраз на перехресті. З вікна видно.
Відповісти
Не важливо чи видно замок. Їхати в маршрутці без вікон дуже неприємно. Багатьох людей ще й нудити може, якщо не дивитися у вікно. Можна ж нижче вікна клеїти.
Геть рекламу з вікон!
Відповісти
Згідна з автором на 100%!
Відповісти
Згоден з автором, для чого ця реклама на вікнах?Нічого не видно!
Відповісти
Вікна не для того щоб ііх заліплювали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні