--> Мешканців будинку-розвалюхи у центрі Луцька не хочуть переселяти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мешканців будинку-розвалюхи у центрі Луцька не хочуть переселяти

9
-5
Мешканців будинку-розвалюхи у центрі Луцька не хочуть переселяти
Біля Луцької міськради завалилася стіна будинку, в якому мешкають 11 дітей.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".



Будинок розташований за адресою П'ятницька гірка,1.

"Ще з осені 28 мешканців боряться за покращення умов життя, проте, кажуть, що влада не реагує. Вони бояться за своє життя та за одинадцятьох малолітніх дітей, які там мешкають", - йдеться в сюжеті.

За словами мешканців, після обвалу стіни до будинку приходили представники міжвідомчих комісій, які запевнили, що напівзруйнований будинок придатний для життя.

Раніше, секретар міської ради Григорій Пустовіт підтвердив висновок комісії та сказав, що міська рада може лише співфінансувати ремонт, бо претендувати на безкоштовне житло мешканці не можуть, так як приватизували будинок.

Нині мешканці напівзруйнованого луцького будинку чекають комісії з державної служби надзвичайних справ, та сподіваються, що наступний обвал стіни нікого не вб'є.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продайте землю і купите кожна сім'я по квартирі. І проблема вирішиться. А земля там дорога. І бажаючі купити будуть, головне з розумом продавати. А плакатись нема чого, зараз таке життя, що треба вукручуватись. А не плакати, що біда і нічого не робити.
Відповісти
Наклепали дітей, не знають, що далі робити. Поприписували всіх кому не лінь і хто зараз їм квартири подарує на 28 людей. А грошей на 11 дітей не вистачило б на ремонт?
Відповісти
А ви запитайте в Оксани Величко як отримати квартиру. Хай досвідом поділиться. Може поліщуку треба на когось наклеп навести.
Відповісти
А мене дивує інше. Спочатку побудуй. Це вже вкладені власні кошти, потім приватизуй своє ж, сплативши кошти довбаним чиновникам. А потім житло приватизоване і держава плюнула на своїх громадян. Особисто я давно при кожній можливості плюю на цю гребану державу поки нею керують жиди.
Відповісти
Да невже? Спочатку отримали квартиру надурняк. Потім прописали в ту квартиру кума-свата-брата з дітьми. Потім сталилупатистіни і вимагати квартири. Чому я свій власнийбудинок тримаю у порядку?
Відповісти
Вас свій будинок довбана держава не заставляє приватизувати? Навіть якщо купуючи будматеріали ви вже є власником, і заплатили всі довбані податки. А коли видавали зарплату з вас ще раз взяли податок. За ваш власний будинок держава тричі здерла гроші.
Відповісти
На тридцяти квадратних метрах приписано 28 людей. Це ж треба вміти. І кожен хоче квартиру.
Відповісти
А прописувались вони самі, чи їх прописували працівники жеків, які повинні знати норми прописки на квадратний метр.
Відповісти
ОСББ терміново - уточнення у статуті, що об'єднання 100% голосів має право продати ділянку під спільним будинком разом з ним - приватизувати ділянку - продати її, гроші поділити відповідно до часток власників - нове життя. це мало бути зроблене одразу, як полетів прос*аний будинок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні