«Дитину носіть на руках»: у Луцьку водій маршрутки відмовився везти маму з коляскою

6
2
«Дитину носіть на руках»: у Луцьку водій маршрутки відмовився везти маму з коляскою
Водій маршрутки №23 не відчинив задні двері маршрутки, побачивши, що жінка хоче їхати з маленькою дитиною у візочку.

Інцидент трапився у суботу, 7 квітня, - вро це у соцмережі Facebook написала Юлія Маркус, - пише ВолиньPost.

За її словами, водій маршрутки №23, маючи у салоні місце для візочка, відмовився відчинити задні двері транспортного засобу, через які жінка могла б зайти з маленькою дитиною у візочку.

Юлія Маркус розповіла, що вона із чоловіком та двома дітьми, одна з яких - у візочку, мали намір доїхати від Північного ринку у район цукрового заводу.

"Ми знали, в який час вона буде їхати, бо звідти більш немає чим нам добратись на цукровий.Таких маршруток їздить дві, де ззаду немає сидінь, а місце відведене на візочок. Коли приїхала маршрутка, водій відкрив передні двері. Чоловік зайшов, попросивши відкрити задні, на що водій відповів, що він не хоче брати нас з візочком, хоча у маршрутці було мало людей. Водій сказав: дитину свою носіть на руках", - розповідає жінка.

Вона запитує у користувачів соцмережі, куди їй звертатися, аби віднайти справедливість. Натомість їй рекомендують поскаржитися на водія перевізникові.

Зауважимо, що маршрутка №23 курсує від вулиці Корольова до вулиці Єршова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нашій державі скаржитись марно. Ввечері тому водієві бітою по голові. Колеги зроблять висновки. За такі послуги ціну треба знижувати, а не піднімати. Зажрались парнішкі.
Відповісти
Скаржитись перевізнику, без толку. Якщо скаржитись, то на перевізника у транспортний відділ міської ради, письмово. Хотя з тих скарг, як з гуся види. Отримаєте лист, що провели роботу, винних покарали а насправді ніхто нічого не робитиме. Фігня в тому, що практично всі власники маршруток місцеві депутати або чинуші.
Відповісти
Ну і правильно зробив! Чого пхатися з візочками в маршрутки? Вони заважають іншим пасажирам! Їздить на таксі, або якщо так економити, то врешті решт існують слінги і кого рюкзаки, щоб носити своїх дітей.
Відповісти
У вас явно немає дітей....і Слава Богу....
Відповісти
Навіть не уявляла що в нашій країна де діти - майбутнє, вони можуть комусь заважати. це просто жах, нас чекає тільки крах з такими громадянами
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-zhovtni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/yakoyu-bude-zima-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/kitajskij-sxidnij-goroskop-na-2017-rik-dlya-vsix-znakiv-zodiaku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/xto-podaye-elektronni-deklaraci%d1%97-u-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/struktura-navchalnogo-2016-2017-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні