«Те, що зникло назавжди»: у Монатіка – ностальгія за тістечками «Доміно»

1
3
«Те, що зникло назавжди»: у Монатіка – ностальгія за тістечками «Доміно»
Співак із Луцька Дмитро Монатік розповів, у якому закладі купував тістечка та інші солодощі, коли ще жив у рідному місті.

Про це він розповів виданню Еда города.

"У дитинстві міг з'їсти два гарячі бутерброди із сиром та майонезом на білому хлібі, плюс десерт: або «Картоплю», або «Доміно», причому обов'язково дві штуки. «Доміно» – це офігенне тістечко: бісквіт, зверху шоколад і точки доміно з білого крему. Можна тістечками в доміно грати. Але зараз його ніде немає. Продавалося воно в рідному Луцьку. І в Тернополі, пам'ятаю, купував. Це те, що зникло назавжди. Як вінілові програвачі. Тільки програвачі з вінілами повертаються, а «Доміно» ні", - розповів Монатік.



Він згадав про луцьку кондитерську «Мрiя».

"Улюблене місце із найсмачнішими молочними коктейлями і найсвіжішими десертами. Я навчався у Міжрегіональній академії управління персоналом. І коли ішов додому на 25-ту маршрутку, проходив мимо «Мрії»: тобто завжди повертався додому із тістечками. І абсолютно чудово себе почував, тому що займався брейк-дансом і міг їсти все що завгодно!" - зазначив артист.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не по тих кафешках він ходить
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні