На Волині автобус не доїжджає до райцентру через «вбиту» дорогу

1
1
На Волині автобус не доїжджає до райцентру через «вбиту» дорогу
Водій автобуса «Луцьк – Камінь-Каширський» заявив, що уже тиждень доїжджає тільки до села Житнівка, від якого до райцентру Камінь-Каширський лишається ще 29 кілометрів.

Лучанка Тамара Зубенко їхала з дитиною у село Гута-Камінська. Взяла квиток на автобус, який рухається за маршрутом «Луцьк – Камінь-Каширський (через Оленино)».

Утім змушена була здати квиток. Хоч купила його ще минулої неділі. «Через ями на дорозі водій відмовився їхати в село... Цей автобус тепер їздить лише до Житнівки» – повідомила жінка.

«А тим хто їде у Гуту-Боровенську, Малі Голоби, Полиці, Гуту-Камінську, що на мітлах літати?» – обурюється Тамара Зубенко.

Після відмови водія у касі автостанції квиток замінили на інший, повідомив ВолиньPost. Тож врешті вона поїхала у село пізніше іншим рейсом, таким чином втративши дві години. Тамара Зубенко також додала, що водій запевняв, що на тій частині маршруту не їздить вже тиждень.

«Чекаю конкретики на емейл» – відреагував на повідомлення Тамари Зубенко у Фейсбуці начальник Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно водіі роблять .що не їдуть по тіх так називаемих "дорогах".Там тильки можна угробити машину,я 30 років не була в тих краях,а тут треба було їхати на похорони с.Залаззя-це вже пройшов рік, боже як би ми знали що там такі дороги ,я ніколи не думали що пройшло 30 років а дороги як не було так її і немае.угробили машину за один день, що потім мусили ремонтувати .влетило в хорошу сумму.Де влада,де дорожникі ,хто за це має відповидати.Як можна в наш час щоб було таке бездоріжжя.Це жах.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні