Надія Савченко втратила 10 кілограмів

4
-14
Надія Савченко втратила 10 кілограмів
Сестра підозрюваної у підготовці терактів і повалення державної влади нардепа Надії Савченко Віра заявляє, що арештована за 12 днів голодування втратила 10 кг, але настрій має бойовий.

Про це вона сказала Українській правді.

Віра відзначила, що бачила Надію 3 квітня.

"Вона голодує 12 днів, має бойовий настрій. Але, звичайно, дуже змарніла і втратила 10 кг. Була більше 80 кг, а зараз 75. Але рвоти немає – їй вже дали воду бутильовану, бо до того вона пила з-під крану. Я передала їй ліки: ношпу і краплі для носа", - сказала сестра арештованої.

Вона запевнила, що Савченко не вживає глюкози, чаю чи кави.

"Якщо є глюкоза – це не голодування. У Надії є вода і сигарети. Сигарети – це її маленька радість", - сказала Віра.

Вона відзначила, що передала Надії засоби особистої гігієни, книги, кодекси і конституцію, бо Савченко "почала робити свої зауваження і свої напрацювання".

Сестра також додала, що перша половина дня Надії у СІЗО проходить "більш-менш радісно, а друга половина дня тягнеться, бо коли ти не їси, то в тебе день збільшується вдвічі".

За словами Віри, Надія не збирається припиняти голодування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на гіроя рассєї тягне! пара! пара! вероньку в сусідню клітку!
Відповісти
"Санта-Барбара" Савченків вже обридла...
Відповісти
Те що схудла то її на користь.Але може хватить про Савченко.Спочатку херой тепер може до Ліку Святих.Хто вона ця Савченко? Чергова монета в іграх політиків.хватить що із за того хероя випустили злочинців які потім вбивали гвалтували.Може в рідних жертв спитати хто для них Савченко?
Відповісти
Ахєрєлі. Одне і те ж. Відчепилися від Саакашвілі, вчепились до Савченко. Це просто народу туман на очі перед виборами. Візьмуть тему і товчуть, а те що народ обідрали до нитки мовчать. Влада нас достала.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні