--> Луцький кримінальний авторитет «Алєня» почав голодувати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький кримінальний авторитет «Алєня» почав голодувати

3
-2
Луцький кримінальний авторитет «Алєня» почав голодувати
Кримінальний авторитет на прізвисько Алєня, якого підозрюють у причетності до викрадення та катування людей, оголосив голодування.

Про це стало відомо під час розгляду справи у п'ятницю, 6 квітня, - пишуть Волинські новини.

Також захисник Віктор Коренга зауважив, що слідчі втручалися в його особисте життя, у приватне спілкування, адже знімали дані з телефону не маючи на це відповідного рішення суду. На це прокурор Ігор Демчишин зауважив, що є відповідне клопотання про арешт майна.

Під час вивчення матеріалів справи суддя Луцького міськрайонного суду Ярослав Артиш зачитав заяву підозрюваного про те, що він оголошує голодування, адже вважає своє затримання незаконним.

Наразі суд вивчає матеріали справи, після чого оголосить міру запобіжного заходу для підозрюваного.

Нагадаємо, у березні за вчинення низки тяжких злочинів затримали чотирьох лучан, віком від 31 до 36 років. Зловмисники незаконно позбавили волі 33-річного та 40-річного жителів Луцька, які займались видобутком криптовалюти.

Згодом затримали кримінального авторитета Олега Кравчука, знаного за прізвиськом Алєня. Його вважають організатором викрадення.

«Йому оголосили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Сергій Козак, тимчасовий виконувач обов’язків начальника ГУНП у Волинській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нічого нехай голодує
Відповісти
Хворієш?
Відповісти
Адвокат Гаврилюк вже б звільнив його з під варти і виправдав
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні