Батьки скаржаться, що в луцькому садочку крадуть харчі. ВІДЕО

21
-2
Батьки скаржаться, що в луцькому садочку крадуть харчі. ВІДЕО
Вихованці луцького дошкільного навчального закладу номер 40 скаржаться батькам на харчування в садочку.

Мама одного із вихованців у телефонній розмові журналістам "12 каналу" розповіла, що працівники харчоблоку крадуть продукти.



"Кухарі тащать, тащать, вибачте такими сумками і пакетами, що мама драгая. Ну як так, якщо не даєте. Значить, воно не докладається. Чого від тих котлет печія. Чого, те, що треба, не додається, пхається замість м’яса цибуля і хліб", - розповіла мама малюка.

Журналісти вирішили перевірити, чи дійсно працівники садочка виходять з роботи не з порожніми руками. І дійсно - в обідню пору з приміщення садочку вийшла одна із кухарок із двома важкими пакетами і великою сумкою. Показати, що там - відмовилась.

Завідувачка 40-им садочом запевнила, що в них у

"Закладаються продукти, відповідно важаться, заносяться у відповідний журнал, потім зважується готова порція, яка видається", - прокоментувала ситуацію завідувачка луцького ДНЗ №40 Ольга Швардовська.

Старша медсестра, яка обліковувала харчі того дня, досить довго шукала потрібний журнал із записами.

Після ретельного вивчення продуктів, які облікували працівники садочку, вирушили на кухню - розпитати персонал. І відразу ж з'ясувалась розбіжність: у журналі медсестри записано 15 кг витраченого м'яса, а кухарка запевнила, що отримала 12 кг.

"Я більш ніж впевнена, що вона помиляється", - так пояснила, кули ділося 3 кг м'яса завідувачка.

Не лише з м’ясом в садочку "Дивосвіт" творяться дива. Як розповіла старша медсестра Людмила Бондарчук, на сніданок діток годували молочною кашею з вівсяних пластівців та... гречки.

"Ну в нас трохи геркулєса було менше, дітей більше. І ми гречку туди додали. Це допускається. Така каша "Дружба" називається", - пояснила медсестра.

В управлінні освіти Луцької міської ради про такий рецепт нічого знають.

"Ви думаєте, що це змішувалося? Ні... Там не було плюс. Окремо варився геркулес. І один кілограм окремо гречки варився. Ви уявляєте, що вони змішали це докупи?" - здивувалася розполвіді журналістів начальниця управлінні освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Головна освітянка Луцька все-рівно запевнила, що керівниця дитячого садочка "Дивосвіт" - на своєму місці, й що скарг від батьків до неї особисто не надходило. Останній раз цей ДНЗ спеціальна комісія перевіряла в грудні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сама бачила по вул.Ветеранів з пакетами іжі виходили....убожиство. Ціною здоровя дітей , собі животи набивають.
Відповісти
"на сніданок діток годували молочною кашею з вівсяних пластівців та... гречки", ТА ШО ВИ ГАВАРІТЄ? Молочна каша? пластівці? гречка? УжОС! А мали би подавати запеченого лосося під соусом песто і канапки з чорною ікрою! Неподобство, терміново треба зареєструвати якусь петицію. А якщо серйозно, то годують тим, що привозять фірми чи постачальники, які виграли тендери, а це питання не до поварів.
Відповісти
Ех, пані Зиновіє, каша "Дружба" в дитсадках була за "совка" й існує до цих пір. Це - суміш круп, що лишилися, зварена в одному казані. І не кажіть, що ви цього не знали))))))))))))))))))
Відповісти
Прийдіть ще в ДНЗ 24. У цьому садочку крадуть більше.
Батьки. Дорогенькі!
Не ведіть у той садочок дітей.
1.Холодно, не обігрівається другий поверх.(весь).
Зимою +14'
2. Завідувачка хапуга.
3. Дітей просять забирати до 18.00
4. Режим абзацний.
5. Гроші збирають за повітря.
Найгірший садочок у місті.
Відповісти
Так, дійсно, ситуація в цьому ДНЗ 24 така. Ще один момент, кормлять жахливо, діти постійно рвуть. А пенсінери-вихователі за дітьми і особливо не дивляться. Дайте молодим працювати.
Відповісти
відвідайте ДНЗ №9, теж сумками виносять, діти не доїдають...чому здоров'я дітей нікого не хвилює???!!!!
Відповісти
А що хвилює Вас і яким чином?
Відповісти
напевно з попереднього дня! А хіба так можна??? Подивіться меню за попередній день!!!
Відповісти
Всім відомо, що у дитячих садочках повний безлад.Іжу крадуть віз завідуючих до прибиральниць.Там страшна корупція, відповідні органи хай почистять цю жилу.
Відповісти
А тепер зайдіть в ДНЗ 31. Після того як актив батьків зловили кухаря в 6 ранку з пакетами, там уже три роки діти харчуються добре. Тож чому спочатку треба ловити і всіх звільняти, щоб було нормально? Але раз по іншому нікак, то, батьки, єднайтесь і боріться!
Відповісти
Легше всього зганити роботу чиюсь! Віддати дитину на цілий день в садочок, де її доглядають, виховують, вчать. Не подобається - наймайте няню. А ні - то спробуйте побути з годину з 20-30 маленькими дітлахами. Вдома одному-двом раду не даєте, спихаєте в садок. Садочки не винні, що держава не дбає за них. Інема чого наїжджати на садочок. За смішну зарплату в 3000 тисячі вислуховувати від батьків (які переважно ніде не працюють) вимоги і претензії, які далекі від реального життя, скоро не буде кому працювати. А наш садочок на 33 найкращий. Незважаючи на всякі домисли і дії деяких недалеких батьків.
Відповісти
Коли тим батькам працювати ,якщо дітей 18 год. кажуть забирати?
Відповісти
не подобається - звільняйтесь та йдіть у двірники. Ні якої відповідальності та й від батьків нічого не треба вислуховувати.
Відповісти
А у ДНЗ 27 одна з виховательок примудрилася роздавати дітям по пів котлети, а залишок забирати собі. І про це певно знали і повара і няня. Жах.
Відповісти
В мене дитина ходить в даний садочок.Про меню можу сказати,що це просто ЖАХ.Неодноразово порівнювала меню з іншими садочками-воно суттєво відрізняється.Ви бачили страву,яка називається "Лазанка" чи ту пшеничну кашу з рубленим яйцем?????На них дивитись страшно,не те що їсти.Вихователі кажуть,що діти до такої їжі навіть не торкаються,а відповідно залишаються голодними.В дітей болять животики(((((Я не кажу готувати їм червону рибу,як написали у відгуках нижче(певно писав той,хто дітей взагалі не має),але меню в дітей щоб було збалансованим та,звісно,щоб було смачно.Якщо кухарі не виконують свою роботу,а ще гірше-крадуть в ДІТЕЙ-міняти кухарів.Хто контролює процес отримання тендера,чи точніше запитати-чия кишеня????Чому ми не можемо кожен почати з себе,і зробити цей світ хоч трішки кращим?????Діти-це наше майбутнє,а приклад вони беруть з нас!!!!!!!
Відповісти
А чого ж, Ви, шановна - раз Вас так не влаштовує харчування не звернулися до завідувачки закладу, чого не задали питання медсесетрі? Так легше правда - сидіти за компом і лити бруд!
Відповісти
Дуже дивна реакція,на здавалося б,звичайний коментар мами.На мій погляд,в ньому я нікого не "облила брудом".Я теж замислилась про те,що варто було давно підняти це питання,це мінус мені.А от чому Вас більше заділа моя думка, аніж проблема,яку підняли в даній статті?Можливо не просто так...
Відповісти
Крадуть самі і діляться вище,а потім з міськвно ходять з серйозними мінами на наради у міську раду,сволота.
Відповісти
Мій син ходить у цей садочок з вересня минулого року. Вихователі йому дуже подобаються. На харчування не скаржився ніколи. Навпаки, казав, що няня дає добавку двічі чи тричі. Питання навіть на в тому, що зазначено в статті. Зараз дуже легко зробити негативну рекламу будь-кому за посередництвом ЗМІ. Говорчи відверто, будь-які докази крадіжок у публікації відсутні. Це не факти, а домисли. А вони взагалі не варті уваги
Відповісти
То по чому ви визначили, що я в садочку працюю? По коментарію?
Відповісти
Моя дитина відвідує цей садок, вона щаслива, любить вихователів і не голодна після садочка.
Є люди, які придумують собі історії, які не відповідають дійсності. А є ще такі, які із заздрощів подають інформацію для такої статті. Дивіться всі за собою і самі не крадіть, тоді вам не буде здаватись, що так роблять всі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні