«Липини відрізані від міста»: мешканці села під Луцьком готові перекрити трасу на Ягодин

11
3
«Липини відрізані від міста»: мешканці села під Луцьком готові перекрити трасу на Ягодин
Мешканці села Липини нарікають на систематичну відсутність маршруток №9а і вимагають відновити маршрут №32. Якщо ж проблему не вирішать – готові перекривати трасу, що веде до Ягодину.

Про це «Волинь24» розповіла жителька Липин Тамара Костянтинівна.

«Маршрутка №9а постійно порушує графіки руху, а у вечірні години взагалі з’їжджає з рейсів. 3 квітня із 20:00 до 22:00 жодної маршрутки не було, хоча на табло писало, що вони їздять через кожні 15 хвилин», - каже жінка.

Окрім того, маршрут №32, який з’єднував Липини з Центральною районною лікарнею, відмінили. Тому, аби дістатися до медзакладу, люди змушені викликати таксі.

«Це не кожному по кишені. Нам увірвався терпець! Начальник транспортного управління Луцькради сказав мені, що маршрутка №9а – не в межах міста і сказав, щоб ми розбиралися з обласною радою. У нас в селі говорять, що це все роблять через те, що сільський голова відмовився підписувати договір про приєднання до Луцька», - зазначила Тамара Костянтинівна.

«У кожного є маленькі діти, кожен хоче десь виїхати погуляти, та навіть справи свої вирішити. Ми відрізані від міста», - обурюється жінка.

Відтак, липинці написали лист голові Волинської ОДА Олександру Савченку з проханням розібратися у ситуації. Якщо ж проблему не вирішать, люди готові перекривати трасу до Ягодину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то приєднуйтесь до міста
Відповісти
Давно пора, скільки ми будемо терпіти це знущання з боку влади?
Відповісти
А от в чому проблема! А ми не хочемо до міста, то що не буде їздити маршрутка? Є розклад, то чому не дотримуються водії? Тендер купили за гроші, а їздити хто буде? Ми будемо звертатися скрізь, пока не вирішимо питання
Відповісти
Не приєднались до міста, то вам влада мстить. Мабуть земельку ще вільну побачили?
Відповісти
Це знущання з людей! До лікарні не добратися! Але, як сказав наш голова, в кожному дворі є авто, то доїзд до медзакладу не проблема. Звичайно, йому ,який не їздить маршруткою,це не проблема. В мене не має авто, добираюся з дитям на таксі. Ввечері, якщо до дев'яти годин не сів на 9А, то йди пішки. Я не розумію, маршрут прибутковий, завжди є пасажири, то чому ж не їздити?!
Відповісти
Хай гусак купить вам автобус,а то хочете бути і в місті і без міста,таке добро закінчується
Відповісти
Маршрут фактично не міський. Голові сільради насрати на проблеми односельчан. Ви вибрали цього голову, тоді чому місто повинно вирішувати ваші проблеми. Грошей у вашої громади вистачає, для вирішення данного питання за умови, що голова не краде. А він краде. Перш ніж перекривати трасу, дайте доброї п...и вашому голові. Бо за перекриття траси, можете самі отримати вищезгаданої ...
Відповісти
і отримають, хай тільки спробують перекрити
Відповісти
До чого Ягодин? Епіцентр під боком.там і маршрутки безкоштовні.перекривачі,б....
Відповісти
Молодці перекривайте трасу на Ягодин, тоді може й хтось із влади приїде, наприклад новий губернатор. Бо інакше ми їх не побачимо. Якщо для людей щось зробити, то влади немає. А от нашкодити то зразу. Я з вами.
Відповісти
Хоч на Київ перекривайте...
Пару протоколів поліція оформить і розбіжетеся !!!
Всі питання - до сільського голови... А він вже нехай думає як це владнати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні