У селі на Волині шахрайки прикидались працівницями «Волиньобленерго»

3
-1
У селі на Волині шахрайки прикидались працівницями «Волиньобленерго»
У селі Верхівка Луцького району дві жінки прикинулись працівницями "Волиньобленерго" та, ймовірно, обкрадали хати.

"Найчастіше жертвами зловмисників стають люди похилого віку. Злочинці представляються їм працівниками енергопостачальних організацій, комунальних установ, соціальних служб, благодійних фондів тощо", - повідомляє прес-служба ПрАТ "Волиньобленерго".

У будинки вони проникають під приводом зняти показники лічильника, різних додаткових виплат чи нібито надання матеріальної допомоги.

Проникнувши в дім під виглядом «контролерів», вони можуть просити невелику суму на повірку лічильника, пропонувати на місці оплатити електроенергію або інші послуги. Або можуть нишпорити по кімнаті, поки на їхні прохання господар шукатиме квитанції чи інші документи.

"Перед тим, як впустити сторонню людину в будинок, попросіть її насамперед показати службове посвідчення, яке мають усі без винятку працівники і представники ПрАТ «Волиньобленерго». Якщо є телефон, не полінуйтеся запитати номер організації, співробітником якого представляється той, хто прийшов. За можливості подзвоніть туди і переконайтеся, що ваш гість справді є її працівником", - застерігають на підприємстві.

А також додають - співробітники ПрАТ «Волиньобленерго» не мають права отримувати готівкові гроші. Усі платежі оплачуються винятково на банківський рахунок товариства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я їх порву
Відповісти
Обкрадають бідних людей, посадити в тюрягу.
Відповісти
Це при поганих совєтах: "вор должен сидеть в тюрьме". Тепер чим більший ворюга тим більш публічна, шанована людина, і навіть депутат ВР.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні