У Старому Луцьку безхатченки влаштували пожежу. ФОТО

1
-1
У Старому Луцьку безхатченки влаштували пожежу. ФОТО
У Старому місті в Луцьку трапилась пожежа в будинку, де живуть безхатченки. Вони, ймовірно, вирішили розвести багаття, щоб зігрітись.

Пожежа трапилась у середу, 4 квітня, близько 22:30 по вулиці Братковського,11, - пише ВолиньUa.

Зі слів очевидців, в будинку були двоє безхатьків які постраждали від диму.

Ймовірно, для того щоб зігрітися, безхатьки розвели багаття у приміщенні. Пожежники оглянули приміщення та ліквідували джерело займання вогню.

Медичні працівники надали постраждалим допомогу.

Як повідомляють мешканці вулиці Братковського, це вже третій випадок коли викликають пожежників до будинку 11. Зі слів лучан, їх бентежить жити в таких умовах, коли під вікнами будинків проживають безхатьки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті безхатьків - це бидло, яке не хоче працювати і нести хоч якусь відповідальність. Молоді жінки та чоловіки бродять містом та засирають його, як тільки можуть. Треба на рівні держави внести закон про примусове залучення їх до роботи, а саме прибирання вулиць, дворів і т.д. можливо цей захід виправив би ситуацію з безхатьками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні