Грані Ігоря Єремеєва: про відомого волинянина зняли фільм

0
-5
Грані Ігоря Єремеєва: про відомого волинянина зняли фільм
До 50-річчя відомого бізнесмена, співзасновника групи компаній «Континіум», політика Ігоря Єремеєва зняли фільм-спогад.

У фільмі «Ігор Єремеєв» друзі, колеги та рідні розповідають про те, яким запам’ятався їм відомий волинянин.

Стрічка поділена на розділи: «Рідний», «Друг», «Бізнесмен», «Фотограф», «Партнер». У кожному з них близькі люди розповідають про одну з граней чоловіка.

Своїми спогадами у фільмі поділились: друг і партнер Степан Івахів, нардепи Володимир Литвин, Ярослав Москаленко, генеральний директор компанії WOG Сергій Корецький, генеральний директор групи компаній «Континіум» Олег Галущак, бізнесмен Сергій Лагур, директор курортного комплексу Ріксос-Прикарпаття Олена Палагута, брат Євген Єремеєв, тітка Марія Мельникович-Єремеєва та інші.

«Ідея зняти фільм виникла спонтанно – на ювілеї Степана Івахіва. Я знаю, що вони однолітки , тому й пригадала, що Ігорю Мироновичу теж невдовзі мало б виповнитись 50 років. Це було наприкінці січня цього року, тому працювали над фільмом доволі швидко – впорались за два місяці», - розповідає режисер та автор ідеї Катерина Дулапчій.

«Коли бачиш сльози в очах чоловіків, чуєш, як тремтять їхні голоси, застрягають слова (і це при тому, що пройшло більше двох років з того трагічного дня), розумієш, що Ігор Миронович був віртуозом у спілкуванні. Він ніби прожив не одне, а сотню життів з кожним, хто так чи інакше проходив через його долю», - розповідає творець фільму.

Катерина Дулапчій каже, що для фільму планували записати й спогади мами Ігоря Єремеєва Ганни та сина Романа.

«На жаль, мама Ігоря Мироновича вже дуже похилого віку і сказала, що для неї це буде надто тяжко. Ми не наполягали. А син Роман сказав, що можливо у майбутньому сім’я також випустить фільм про батька», - зізнається режисер.

Катерина Дулапчій каже, матеріалу зібрали стільки, що вистачить й на книгу. Її планують видати до третьої річниці загибелі Ігоря Єремеєва – 13 серпня 2018 року.

А фільм-спогад планують показати вже у вівторок, 3 квітня, о 21:30 на 12 каналі. Потому його транслюватимуть на центральних каналах та покажуть друзям і колегам у кінотеатрі PremierCity.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні