У «Кромберг енд Шуберт» - оновлена сучасна їдальня. ФОТО, ВІДЕО*

0
-9
У «Кромберг енд Шуберт» - оновлена сучасна їдальня. ФОТО, ВІДЕО*
На луцькому заводі «Кромберг енд Шуберт» зробили капітальний ремонт та оновили дизайн їдальні для працівників.

За рекордно короткий термін - 25 днів - ресторатори Ігор Тимощук та Роман Хорзов створили та втілили у життя проект нової їдальні.

Після ремонту оновили дизайн інтер’єру, встановили сучасне обладнання та чотири каси. У меню з’явились комплексні обіди та близько сотні позицій на будь-який смак та вибір.

Як розповів фінансовий директор підприємстваОлександр Шаварський, першочергово хотіли поліпшити комфорт та умови харчування:

«Вітаю вас у новій їдальні. За 8 років у нас було багато різних періодів. Ми не помилились у виборі партнерів та колективу. Виникла ідея зробити прорив у якості обслуговування та організації їдальні. Ставили перед собою найвищі стандарти та рухаємось далі у напрямку вдосконалення», - каже фінансовий директор.

Їдальня оформлення у сучасному дизайнерському стилі – лофт. Задля затишку та комфору у приміщенні багато дерев’яних елементів. Завдяки рослинам їдальня більше схожа на ресторан.

«Я дуже радий, що мені вдалось долучитись до цього проекту. Ми оновили кулінарні та естетичні тренди. Завдяки досвіду спеціалістів створили те, що ви можете бачити», - ділиться враженнями ресторатор Роман Хорзов.

Як підмітив співвласник ресторану «Корона Вітовта» Ігор Тимощук, найбільше хотіли відійти від радянських стереотипів про їдальні:

«Найголовніше, що зітруться усі радянські стереотипи ніби робітнича їдальня - це щось сіре, буденне і несмачне. Дуже вдячний усім, хто нам допоміг організувати задумане», - резюмує ресторатор.

Уже після офіційної частини та урочистого перерізання червоної стрічки працівники підприємства дегустували смачні обіди.

Працівниця заводу Наталія розповідає, що їй дуже сподобався новий асортимент. Особливо до вподоби жінці припав рибний суп.

Зауважимо, що на заводі «Кромберг енд Шуберт» працює близько 6 тисяч працівників. Їдальня працює за денним та нічним графіком, аби усі робітники мали зможу смачно та ситно поїсти.

Передрук матеріалу заборонено.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні