--> Аграрний департамент та «Ощадбанк» підписали угоду про співпрацю. ФОТО* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аграрний департамент та «Ощадбанк» підписали угоду про співпрацю. ФОТО*

0
1
Аграрний департамент та «Ощадбанк» підписали угоду про співпрацю. ФОТО*
Вчора, 2 квітня, департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації та Волинське обласне управління АТ «Ощадбанк» підписали угоду про співпрацю (підкріплена до цієї інформації).

Як зазначив директор департаменту АПР Юрій Горбенко, необхідність у підписанні цієї угоди виникла у зв’язку з тим, що цього року окремі програми підтримки агровиробників з Державного бюджету будуть фінансуватися лише через державні банки: «Ощадбанк» – перший з державних банків в області, який ініціював підписання даної угоди, щоб підкріпити співпрацю. Угода має на меті сприяти агровиробникам у можливості отримання державної підтримки», - наголосив Юрій Горбенко.



Окрім того, стаття 3 угоди передбачає, що сторони будуть обмінюватись інформацією в частині участі агропідприємств області у програмі підтримки з державного бюджету, за попередньою домовленістю між собою, організовувати комунікації з підприємцями, проводити семінари, конференції та інші заходи з метою ознайомлення ділових кіл з новими фінансовими інструментами.

У свою чергу начальник філії Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк» Андрій Паскевич інформував про нові проекти, які започатковує банк. Зокрема, це – мікрокредити для розвитку власного бізнесу, що діють у рамках програми «Будуй своє». Даний проект передбачає надання кредитів на суму до 5 000 000 грн, при цьому, кредити на суму до 250 000 будуть надаватися без застави. Проект стартуватиме з ІІ півріччя 2018 року.

Більше деталей про умови надання мікрокредитів за посиланням: www.oschadbank.ua/.

А також цього року, напередодні весняно-польових робіт, Ощадбанк встановив мінімальні ставки за кредитами: від 0,1% річних у національній валюті.

Кредити надаються на придбання сільськогосподарської техніки та обладнання для представників малого та середнього бізнесу.

Пільгові умови кредитування встановлено в рамках партнерської програми Ощадбанку та Волинської Фондової Компанії.

Довідково:

У 2017 році Програмою «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва», що діяла з Державного бюджету скористалися 19 волинських агровиробників, які закупили 22 одиниці техніки. З них, 4 господарства отримали компенсацію чотирьох одиниць техніки через АТ «Ощадбанк».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні