Обід у «Місті» із присмаком цвілі. ЙДЕМО ПОЇМО

7
0
Обід у «Місті» із присмаком цвілі. ЙДЕМО ПОЇМО
У робочі будні, коли час для обіду обмежується однією годиною, шукаєш кав’ярню чи їдальню неподалік офісу. Мало хто знає, що на окраїні вулиці Дубнівської у Луцьку знаходиться бар-ресторан «Місто», яке вабить тутешніх жителів великою вивіскою «Бізнес-ланчі».

Щоправда рестораном тут навіть «не пахне», а у їдальнях готують в тисячі разів смачніше та швидше.

В обідню пору в «Місті» вільних столиків немає. За барною стійкою – офіціантка, яка емоційно розмовляє з кимось по телефону. Договоривши, киває на інші двері, де стоять шість столів, накритих «по-багатому». Меню тут несуть неохоче, мабуть, у барі-ресторані прийнято обслуговувати себе самостійно.

Прочекавши 10 хвилин, офіціантка каже пересісти в інший зал, менш «багатий». На стінах - картини із архітектурними пам’ятками Луцька, поруч великий кольоровий вітраж, а на фоні співає одіозна Ані Лорак.


МЕНЮ

У барі-ресторані «Місто» пропонують два види бізнес-ланчів. Перший: салат «Вітамінний» (капуста, огірок та морква), капусняк, картопляне пюре та биточок.

Другий: суп із фрикадельками, той же салат із капусти, гречку та грибну підливу.

Компот у бізнес-ланчі не передбачили.

Обираю перший варіант, бо картопляне пюре з биточком звучить апетитніше.

СЕРВІС І АТМОСФЕРА

Відразу принесли хліб, після вигляду якого зник апетит. На великий подив, декілька шматків "житнього" були вкриті цвіллю. Після нашого зауваження, офіціантка неохоче прибрала його зі столу, однак не вибачилась. Салат принесли швидко, хвилин за 5. Решту страв довелося чекати значно довше.

Капусняк принесли через 22 хвилини. Картоплі з капустою там було мало, а поверх юшки плавали невеличкі «сметанкові черв’яки», які, відверто кажучи, не додають апетиту.

Натомість картопляне пюре ми чекали 35 хвилин. На вигляд – щойно розігріли на брудній, залитій олією, сковорідці. Поруч – жирний, напханий шматками цибулі биток, неохайно обліплений яйцем.

Цікаво, що принесений раніше супу салат, колега приберегла для того, аби з’їсти разом з картоплею. Натомість, офіціантка вирішила, що йому не місце на столі, а тому прибрала його геть.

ЦІНА І СМАК

За бізнес-ланч у барі-ресторані «Місто» заплатили 39 гривень 99 копійок. Шкода лишень компоту не дали, бо присмак капусти дуже хотілося запити.

Катерина Магдисюк

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цей ресторан за якістю страв треба перепрофілювати під харчевню для бомжів. Безплатну і благодійну.
Відповісти
а офіціанток (виходячи з їх рівня культури), послати в село сапати буряки і картоплю. І поставити над ними наглядача з нагайкою, аби контролював якість роботи.
Відповісти
да зачотна ригаловка
Відповісти
Постійно тут обідаю, все завжди швидко і смачно. Читав і дивувався, ніколи подібного зі мною не було.
Відповісти
Яка ціна, така і якість.
Відповісти
Яка ціна - такий хліб і капуснячок ))))
Відповісти
в капусняку не сметана, очевидно, а майонез, видушений з пакета... дуже "смачно" на вигляд...фе!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні