--> У Луцьку обвалилася вивіска з аптеки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку обвалилася вивіска з аптеки

3
6
У Луцьку обвалилася вивіска з аптеки
У Луцьку з будинку на проспекті Соборності, 38 обвалився бетонний дашок. Він зачепив вивіску "Аптека".

Інцидент трапився у понеділок, 2 квітня вранці.

Через падіння бетонного дашка та вивіски на будинку обвалилася цегла. За попередньою інфрмацією ніхто не постраждав. Місце обгородили попереджувальними стрічками.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Охреніти собі який дашок, що так провалило!!! :)
Відповісти
Це не вивіска обвалилася! Це з даху 9-ти поверхівки під напором вітру зірвалася здоровенна брила (шмат стіни) і з висоти гепнув на прибудову!
Це просто пощастило, що ніхто не постраждав! А ситуація нехороша. Дах цієї багатоповерхівки мабуть весь такий аварійний. Якщо висновки зроблені не будуть і жодних заходів не буде вжито то це не останній випадок.
Відповісти
менше халабуд і сарайчиків треба будувати, перетворили місто на базар. Де головний архітектор, що усе це дозволяє? жодних норм, ніякої естетики, незручності для мешканців будинків, відібрана прибудинкова територія...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні