Анатолій Тимощук відсвяткував день народження

6
-5
Анатолій Тимощук відсвяткував день народження
Екс-капітан збірної України з футболу, лучанин Анатолій Тимощук 30 березня відсвяткував свій 39-й день народження.

У соцмережі він подякував за привітання, висловивши подяку за привітання кількома мовами. До слова, на першому місці - слова подяки українською.

"Без зайвих слів - всім дякую за привітання, ціную кожне! Без лишних слов - всем спасибо за поздравления, ценю каждое! Ohne weitere Umstände, vielen Dank für Glückwünsche, ich schätze alle! Without further ado, thank you all for congratulations, I appreciate everyone! Senza ulteriori indugi, grazie a tutti per le congratulazioni, apprezzo tutti!" - зазначив футболіст.



Нагадаємо, уродженець Луцька Анатолій Тимощук зараз працює помічником головного тренера російського клубу "Зеніт".

Дружина Анатолія Тимощука Надія Навроцька вважає колишнього чоловіка зрадником і підтримала ініціативу громадськості про позбавлення його почесного звання громадянина Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який же він потворний,думаю воно погано закінчить.
Відповісти
Продав сука і Волинський край і Україну ,лишився би тренером чи функціонером в Германії чи у ФФУ ніхто б кривого слова не сказав
Відповісти
Класний футболіст і людина. З Днем народження!!! Нехай щастить
Відповісти
Чого ви не "парафіните"тих,хто працює в росії?думаю і ваші знайомі або родичі теж там працюють,хоча б один.таких українців-тисячі!зробив чоловік свій вибір у кар'єрі.він не пішов стріляти українських солдат разом із сєпарами і ніколи не підтримував росію у війні з україною.просто працює в росії.що тут такого??хороший футболіст ,не раз прославляв нашу країну у світі.
Відповісти
Ті хто роками працюють в рашці вибору практично не мають ,Толік альтернативу мав ( в крайньому випадку Ласка ,запасу вінансів вистачить)
Відповісти
Заробітчан з екс капітаном збірної який пішов працювати на країну агресора
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні