«Волинь» програла «Сумам»

3
3
«Волинь» програла «Сумам»
У матчі 25-го туру Чемпіонату України Першої ліги луцька "Волинь" зазнала мінімальної поразки від ПФК "Суми".

Гра відбулася у неділю, 1 квітня, на луцькому стадіоні "Авангард", - повідомляє офіційний сайт команди.

Як ідеться у повідомленні, обидві команди діяли з оглядкою на захист, внаслідок чого перший тайм минув майже без гольових моментів.

Найкращий момент у «Сум» стався на 34-й хвилині, коли Вадим Яворський із меж штрафного майданчика пробивав після флангового прострілу – Віталій Неділько впевнено накрив м’яч на лінії власної рамки.

У відповідь підопічні Віктора Богатиря організували декілька своїх атак. Під час однієї з них луцькі футболісти протиснули правий фланг захисту суперників, однак на завершальній фазі удар з меж карної зони у Євгена Зарічнюка вийшов неточним.

Другий тайм активніше розпочали саме гравці «Волині», однак не зовсім логічним чином пропустили м’яч у власні ворота. Ілля Коваленко виконав подачу зі штрафного, а Іраклій Циколія її замкнув – 0:1.

Після забитого м’яча сумчани грали ще обережніше, тож шансів для забитого гола нашим гравцям вони залишили не так багато. Усі спроби дальніх ударів прилітали до рук голкіпера «Сум», а після удару з лінії штрафного майданчика у компенсований арбітром час від Андрія Яковлєва «кулястий» пролетів над поперечиною.

До кінця гри Віталій Неділько встиг заробити пряму червону картку, зігравши руками за дозволеними межами, а фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну поразку «Волині».

Нагадаємо, 28 березня «Волинь» програла команді «Черкаське Дніпро» з рахунком 1:2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розігнати цей га...ноклуб.
Відповісти
Підтримую
Відповісти
Пропоную в стану п'ятницю як програють Кремнію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні