Моя хата скраю: у Луцьку муніципали мовчки спостерігали, як люди ламають вербу

7
-23
Моя хата скраю: у Луцьку муніципали мовчки спостерігали, як люди ламають вербу
У Луцьку муніципали мовчки спостерігали, як на центральій площі міста люди нищили вербу.

Інцидент трапився у Вербну неділю, 1 квітня.

Відео опублікував громадський активіст Сергій Рижков.

"Муніципали муніциПалять. Юля Сиротинська вам лайк від громади...Стояти, спостерегати і не реагувати, це вже в ніякі ворота...", - йдеться у дописі.

"Отак муніципальна варта працює. Вербу рвуть, а вони спостерігають. Пані Сиротинська, зверніть увагу. У вас совість є? Куди ви дивитеся?", - сказав обурений бездіяльністю муніципалів Сергій Рижков.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-23

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Верба скоро росте і нічого ій не бракуватиме.... То не квіти з коренем виривати, грушу чи яблуню зрізати.. Це ж по перше народне, наше .... То ж не ліс ріжуть бензопилами, бурштин копають народу країни. Йдуть люди посвятити вербу, це добре і це народне і відновиться та верба за місяць чи три

Відповісти
Коли афери влада крутить руками працівників, то мовчать ті хто разом з ними працюють.... А тут розкричались.... Не тут потрібно кричати
Відповісти
Ну то щє понасирайте під тою вербою,назло владі. Дикуни!
Відповісти
Муніціпали на чолі з Сиротинською прибіжать коли бабця біля свого будинку буде гілякі обрізати
Відповісти
Бідне,нещасне дерево!Як можна скубати гілля живого дерева,а потім йти до церкви?Чого туди йти живодерам?Сенс свята не в гілці понівеченого дерева верби!
Відповісти
І коли вже українці 21 сторіччя володітимуть людськими моральними якостями?.. Коли накінець можна буде не соромитися за своїх співвітчизників?
Відповісти
ну а активисти чому не самооборонили бідну вербу та не поставили зловмисників на коліна.кому ж та муниципальня в борщ насрала.подвійними стандартами аж тхне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні