У Луцьку в «Фольксвагена» відірвало задні колеса

32
1
У Луцьку в «Фольксвагена» відірвало задні колеса
У Луцьку на вулиці Василя Мойсея втаранилися три автівки - "Фольксваген Пасат", "Деу Матіз" та "Мерседес". В "Фольксвагена" відірвало задні колеса.

Аварія трапилася у неділю, 1 квітня близько 15 години дня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку через п'яного неадеквата гепнулись три машини

Авто "Деу Матіз" втаранився у "Фольксваген Пасат" на єврономерах, а "Фольксваген" в'їхав у "Мерседес". Через аварію у місті утворився затор.

На місці аварії працюють поліцейські.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніщеброди на бляхах не мають грошей на ремонт.
Відповісти
все в нас в країні добре,всьо заїбісь тіки євробляхи в усьму винні,а мусорніки пенсіонерів жигулі ,москвичі, волги ,то дуже справні авто, супербезпечні ,всім стандартам відповідают,ти чмо гальмівну систему москвича бачив вживу?експерт йобаний.
Відповісти
Даун! Мову вивчіі!!!!
Відповісти
тебе пошлють ти поймеш без поглибленого знання орфографії,а як не поймеш то тобі прояснять під очима.
Відповісти
Ти не правий.
Відповісти
дєнєг дохера.?
Відповісти
"Фольксваген" 3 рази написано по-різному )))
Відповісти
ЗНОВУ ТІ ЗАСРАНІ ЄВРОБЛЯХИ ВІДЗНАЧИЛИСЬ.ЇЗДЯТЬ ТІ ЄВРОБЛЯХИ ЯК ХОЧУТЬ:ПОСТІЙНО НАРУШАЮТЬ,ЇЗДЯТЬ З ВЕЛИКОЮ ШВИДКІСТЮ ПО МІСТУ,НІКОЛИ ПОВОРОТІВ НЕ ВКЛЮЧАЮТЬ -ВЖЕ РЕАЛЬНО ДІСТАЛИ!!!!!!ГАДАМ ТАК І ТРЕБА.....
Відповісти
Вони довбні, але і ти капс вимкни.
Відповісти
А медсестра заслуговує на яке небудь авто чи ні ?чи ти просто вредітель.
Відповісти
Бардзо ладне авто... як вони ті “бляхарі ” говорять дуже безпечні і надійні авто з Європи!)
Відповісти
Авто до європи будьласка, а от на москвичу тридцятирічному на правдивих номерах хер в сраку а не в європу.
Відповісти
Їм альтернативу,для тракториста з колгоспу який нас кормить, для вчителя який твоїх дітей вчить?
Відповісти
А хіба як дротом прикуручені колеса, бо євроблях більше й не потрібно, то де ж вони не відваляться від такого тарану "матіса" ))
Відповісти
Небачив як в жигулях опори вивалюються,експерт херовий?
Відповісти
єробеха відкриє матіз при лобовому як бляшанку з кількою
Відповісти
євротачка космос у порівнянні з запором чи волинянкою.
Відповісти
В матіза то колесо тоже відвалилось....
Відповісти
Так то виноват пьяный водитель матиза,он убегал от патрульной машины и на переходе выскочил на встречку и протаранил две машины
Відповісти
а що і Део вже на євробляхах теперь?
Відповісти
Одностороня статя, ніодної фото матіса, євробляхи кращі, як не крути а не ваші матіси ху..сі лади і проче
Відповісти
тут є тролі,постійно євромашини парафінять
Відповісти
Бляхарі самі себе запарафінили. купили авто-сміття, вкрали податки та ще вимагають легалізації краденого. Якщо нема бабла на нормальне авто, то не зможеш утримувати будь-яке авто... навіть жигуля.
Відповісти
Не машина,відро з болтами навіть нові вони небезпечні гольф від девятки в лобовому нічого не лишає крім трупів,податки мають відповідати доходу населення,таке враження шо ти дарагой з другої планети пости пишеш і не вкурсі як люди живуть,в тебе дома забор часом не шестиметровий у висоту?
Відповісти
Бідні їздять на тролейбусах або сидять біля підїзду. Мати авто -це ще не тільки купити, треба обслуговувати, купляти страховку. Бляхарі все своє бабло потратили на авто,а на ремонт не мають. І до чого тут лобова зіткнення, ніхто не заставляє купляти совкові бляхи.
Відповісти
Шо треба всі добре знають,не заправиш не поїдеш,мастило не зміниш двигун вклинить,і страховка в євромашин теж є ,я їх обслуговую і машини навіть дуже хороші,і вартують уже тут вони дорожче чим в європі,податок на дорогу вони з кожного літра пального платять .я блядь тебе питаю чого розмитнення космос,а всяким корпораціям податкові пільги?
Відповісти
розмитнення євро5 є не космос, просто ти ніщеброд.
Відповісти
працюю своїми руками як переважна частина Українського народу,і на євро 5 шось невиходить ні в мене не в моєї сусідки санітарки ні в сусіда вчителя,ні в залізничника,ми всі як ти кажеш ніщеброди,я виїду з цього ніщебродства при першій можливості,а ти десь в*їбашишся чи тебе серце прихопить і тобі уєбану захерить життя тупий лікар бо розумні виїхали з ніщебродства,шоб ти здох поскоріше.
Відповісти
Коли у нас уже не буде таких ДІДОх ???
Відповісти
Там спеціальні вуха на задній балці стоять, вразі аварії вони лопають в першу чергу, щоб наслідки були не такі страшні. Тому і балка відлетіла.
Відповісти
"Мову вивчі" це дно. Для початку сам вивчи мову, не позорся!
Відповісти
Народ, ви реально неуки . Там аварія була і його протаранило ДЕО на українських номерах, хочу зауважити. Вам кістку кидають, аааа мол бачите бляхиии., а ви як ті шавки шматуєте її. Узбогойтесь. А ви журналісти скільки людей будете накручувати???? Висвічуйте ситуацію реально.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні