Дружина керівника Волинської обласної лікарні Сидора має чотири фірми

7
0
 Дружина керівника Волинської обласної лікарні Сидора має чотири фірми
Головний лікар Волинської обласної клінічної лікарні Іван Сидор на двох з дружиною має 5,5 гектарів землі. Також його благовірна має чотири підприємства.

Про це йдеться у декларації Івана Сидора за 2017 рік.

Так, очільник обласної лікарні задекларував будинок площею 260,5 метрів квадратних у селі Зміїнець Луцького району, 0,12 гектарів землі там же та 2 гектари у селі Охотин Луцького району. Також Івану Сидору належить автомобіль Рено Дастер вартістю 180 тисяч гривень.

При цьому дружині Ларисі Сидор належить будинок площею 32,6 метри квадратні у селі Новоукраїнка Млинівського району Рівненської області, 0, 57 гектара землі там же, ділянки площею 0, 9, 0,37 та 0,18 гектара у селі Тарасове Луцького району, 1 гектар у Рованцях, 0,4 – у Липинах.

Також у її власності – незавершений будинок у Тарасовому.

Цікаво, що Лариса Сидор є засновницею чотирьох підприємств: «Інтервойс» (купівля та продаж власного нерухомого майна, жінці належать 100% від загального капіталу), «Ремедікал» (роздрібна торгівля фармацевтичними товарами, 50%), «Він-Він» (50%) та «Глобал Тобако Інтернешнл» (виробництво тютюнових виробів та торгівля, 30%).

За рік Іван Сидор отримав 278 815 гривень зарплати у лікарні та 58 284 гривень пенсії, його дружина – 39 110 гривень зарплати в «Інтервойсі» та 31 018 гривень пенсії.

Готівкою родина зберігає 50 тисяч гривень.

Зауважимо, минулого року Іван Сидор задекларував 987,4 тисяч гривень доходу від процентів та 418 тисяч євро, 13,4 тисячі доларів в «Укргазбанку». Власником цих коштів був син головного лікаря.

Також у 2016 році у своїй декларації Іван Сидор вказав 107,5 тисяч доларів на рахунку в "Приватбанку". Завдяки цьому він увійшов до п’ятірки найбагатших керівників лікарень в Україні.

Однак у новій декларації Івана Сидора цих грошей немає.

Нагадаємо, Івана Сидора звільнили з посади головного лікаря з 1 січня 2018 року. Таке рішення ухвалив голова Волинської обласної ради Ігор Палиця через закінчення дії контракту з медиком.

Нині Іван Сидор виконує обов’язки керівника обласної лікарні і, як запевняє, більше свою кандидатуру на призначення головним лікарем не подаватиме.

Чоловік очолює обласну лікарню з 1983 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
люди самі несуть бабло лікарям.
Відповісти
Дідо дай боже ні тобі ні твоїм рідним не потрапити в лікарню. Якби це сталось заговорив би по іншому.
Відповісти
От на таких вони розраховують,якби люди писали заяви у поліцію та ппокуратуру, то б корупції не було б в лікарні.
Відповісти
Зате обласну владу влаштовує.
Відповісти
Професор і ти маєш хорошу посаду де відмиваєш хороші бабоси.
Відповісти
Його "бог" береже. Бачите, пообставлявся іконами. Напевно, і під столом є.
Відповісти
Про Сидора скажу просто: з собою все не забере, а за вчинки відповідати треба. І буде відповідати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні