Новий волинський губернатор Савченко влаштовує наради серед ночі

14
-2
Новий волинський губернатор Савченко влаштовує наради серед ночі
Новий голова Волинської ОДА розповів, що може призначати робочі наради пізно вночі, аби переконати працівників у своїй правоті.

Про це Олександр Савченко розповів в ефірі програми «Протилежний погляд» на телеканалі «Нова Волинь».

«У мене кожне слово має значення. Я не визнаю фрази «Це неможливо». Мені кажуть, що це неможливо, я розумію, але не погоджуюсь. Я дуже наполегливий і рішучий. Я примушую», - зазначив губернатор.

«Є різні методи досягнення цілей. Я призначаю нараду в кінці робочого дня, потім далеко по його завершенню, потім – в 12 ночі. Так, люди мають право піти додому, але деякі розуміють, що після цього можна і не повернутись», - зауважив він.

«Буває таке, що тільки призначаєш нараду на 23 годину, а люди відразу кажуть, що ми домовились», - додав Олександр Савченко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Регламент робочого часу".
- Ні не чув.
Щось багато напускає на себе, такого собі жорстокого командира: "можу змусити за ніч пофарбувати траву". Забагато говорить, ні?
Відповісти
Невже тов.сталін з його нічними нарадами стає знову в шані
Відповісти
Точно. Це нагадує нічні наради Сталіна і Путіна.
Відповісти
Трохи цікаві методи роботи, ну будемо бачити по результатах.
Відповісти
Це мені дуже нагадує часи 2012-2014 років, методи були ті самі. Побачимо...
Відповісти
У 2014 прості праціаники ОДА боялися вийти на вулицю чи навіть у фейсбук, бо там їх, ви не по вірите, чекав цілий шквал погроз і критики, звинувачення, що руки їх у крові, лунали так, ніби тільки но секунду тому хтось бачив, як вони когось убили. Начальникам управлінь і головам РДА та їх сім'ям розсилались безліч погроз, декому навіть привозили додому гроби. А Вам просто змінили губернатора, читайте - керівника, і ви в сльозах намотуєте кізяки на кулак? Тепер ви в іншому ракурсі панове - витримка і виконання Законів, ось що Вам знадобиться для того аби приносити користь рідній землі! Слава Україні!
Відповісти
Що ти мелеш?Коли таке було.
Всі говорили,що хотіли.
Відповісти
є ще один дієвий спосіб переконати: замкнути в кабінеті, увімкнути промови ПОП, так щоб на вулиці було чути , світло як на хірургічному столі. їсти, пити, спати не давати. в туалет не випускати. максимум дві доби - буде як шовковий
Відповісти
Тільки робота на швейній фабриці, а в органах виконавчої влади - служба, служба народу України, відповідальність і вдень і вночі. "Душу й тіло ми положим за нашу свободу". Люди на майдані життя поклали за Україну, а не за те, щоб хтось "владою насолоджувався"з 8 до 17.15.
Відповісти
В принципі вже все з ним зрозуміло.
Відповісти
Правильно, все і так зрозуміло,на рахунок адекватності, думаю, все ясно.....Покійний Климчук, також, мав свої нюанси, але Волинь він любив...На мою думку рівноцінного йому довго не буде.Наради Він ,також збирав,але, не по ночах і результати було видно ...
Відповісти
Є трудове законодавство України стосовно режиму праці і відповідної оплати за роботу понаднормово чи у вихідні дні, у нічні зміни. Можливо, "гайки закручувати" варто у питаннях відповідальності, прозорості прийняття рішень, дотримання трудової дисципліни?...
Відповісти
Моя думка стосовно нарад поза робочий час - повний маразм, незважаючи на результат, а Савченко з своіми методами більш потрібний на сході ,може й війна нарешті б закінчилась!
Відповісти
то хто з таким губернатором буде працювати. Самі підуть. Він же підлеглих замурдує.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні