Показали жахливий стан дороги на Волині, яку руйнують лісовози

1
4
Показали жахливий стан дороги на Волині, яку руйнують лісовози
На дорозі у Карпилівці Ківерцівського району, яку, за словами місцевих мешканців, зруйнували багатотонні лісовози, - численні величезні вибоїни та багнюка.

Про це йдеться у відеосюжеті Суспільного Волині.

Нагадаємо, 29 березня жителі шести сіл Ківерцівського району поблизу Цуманського перехрестя на 40 хвилин перекрили трасу Луцьк-Рівне. Люди кажуть, що багатотоні лісовози, які цілими днями возять деревину з цуманських лісів, зруйнували дороги у їхніх селах.

На дорозі у Карпилівці - величезні вибоїни та багнюка. Щодня ці перепони долають дорослі і малі. Через погані дороги все рідше тут їздить громадський транспорт і невчасно приїжджає швидка. Покриття знищили багатотонні вантажівки, які цілими днями возять дуби та сосни із Цуманських лісів.

У селищі Цумань до протестувальників долучилися жителі сіл Башлики, Гримяче, Липно, Городище – тут аналогічна ситуація із дорогами, каже сільський голова.

Близько 11-ї ранку люди прибули до пішохідного переходу поблизу цуманського перехркстя й перекрили автошлях Луцьк-Рівне.

Пікетувальники пропускали карети швидкої допомоги, автомобілі з вагітними жінками та дітьми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покриття в цих селах далеко не асфальт,а насипна дорога. Там навіть після дощу рельєф дороги кожен раз міняється.Трохи й лісовози винні,а в основному - відсутність асфальту.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні