Хліб і сир у «Сулі Гулі». ЙДЕМО ПОЇМО

1
-3
Хліб і сир у «Сулі Гулі». ЙДЕМО ПОЇМО
Скажете, обід – це перше, друге і компот? Згідна – смачно і корисно. Але коли часу на «здорову» трапезу бракує, доводиться викручуватись.

Для багатьох таким порятунком стають булки і бутерброди. Можна принести їх з дому, а можна піти туди, де ці «страви» готують професійно.

***

Зізнаюсь, йшла у «Сулі Гулі» не вперше, і не вдруге. Тому дивуватись не було чому. При вході у пекарню на вулиці Задворецькій, 1а звично зустрів запах випічки. В середині – кілька столиків та барна стійка зі стільцями. А головне – велика вітрина з випічкою різних форм, розмірів та смаків.
У закладі - велика вітрина з різною випічкою
У закладі - велика вітрина з різною випічкою
Меню на стіні
Меню на стіні

Курятина, свинина, яловичина… - подумки перебираю, що б хотілось сьогодні спробувати. Добре знаю, що у м’ясній випічці тут чимало спецій та цибулі. Тож, аби не шокувати колег решту робочого дня, обираю аскетичніший варіант. Хачапурі із сиром.

Виглядає скромно. Кругла перепічка золотистого кольору розміром з середню тарілку. Однак, з першого шматка помічаєш, що обіцяної бринзи та сулугуні тут досить багато. А вже на півшляху розумієш, що добряче наївся, ще через трохи – що більше не лізе.

Смачно і ситно. Єдиний мінус – ні я, ні працівники закладу не подумали нагріти хачапурі, а тому сир у ньому був трохи резиновим і погано тягнувся. Впевнена, у гарячому вигляді все було б смачніше.

Для себе вирішила, що наступного разу хачапурі розділю з кимось, а натомість візьму ще салат зі свіжих овочів. До речі, хоч «Сулі Гулі» і пекарня, але салати там нещодавно таки з’явились. Вочевидь, не лише у мене такі забаганки.
Скромна на вигляд перепічка виявилось дуже сирною
Скромна на вигляд перепічка виявилось дуже сирною
Загалом обід обійшовся у 52 гривні
Загалом обід обійшовся у 52 гривні

***

Дуже сирне хачапурі обійшлось мені у 28 гривень, ще 23 гривні коштував зелений чай. Всього – 52 гривні. До речі, це один з небагатьох випадків, коли запропоновану порцію доїсти мені не вдалось. Не тому, що не смачно, а тому що забагато.

Віталія САХНІК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі дегустування треба чоловікам проводити, що там маленька дівчинка наїсть? :) А от нормальному парубку тої булочки було б замало то 100% :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні