«У Фейсбуці сидить той, хто не має роботи», - губернатор Савченко

7
5
«У Фейсбуці сидить той, хто не має роботи», - губернатор Савченко
Голова Волинської ОДА Олександр Савченко зізнався, що створити його сторінку у Фейсбуці йому допомогли його помічники і заодно запевнив, що часто нею не користуватиметься.

Про це він розповів в інтерв’ю 12 каналу.

Нагадаємо, 26 березня у Фейсбуці з’явилася сторінка нового голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

«Створили сторінку мої помічники. Бо я не айтішнік, більше довіряю паперу. Я сказав всіх добавити в коло знайомих», - пояснив посадовець.

«Хтось вважає таких користувачів друзями. Я ж ціну дружби знаю. Але Фейсбук може бути великою допомогою. Не вірю, що особисто часто писатиму щось у Фейсбуці, полемізуватиму з людьми», - зауважив Олександр Савченко.



Також він обурився, що на його оперативній нараді були працівники ОДА, які сиділи у соцмережах.

«Я особисто не бачив на нараді, бо дивився на задні ряди, щоб побачити реакцію. Але вже коли побачив по телебаченню, виявилось, що один, якому я вже робив зауваження, сидів у Фейсбуці», - розповів губернатор.

«Я можу помилятись, але думаю, що Фейсбук може використовувати той, в кого немає роботи, або той, хто не спить. А мені потрібні системні речі», - підсумував чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорога Устилуг --ЛУЦЬК --це ,звісно , добре .А шо буде з 10-ю шахтою ?. ІІ ліплять вже ТРИДЦЯТЬ років ( 30! ) ЦЕ світовий рекорд волокити .Скільки там вже вкрадено народних грошей . Хочуть й далі красти . Насалик боіться приіхати в Нововолинськ---привезіть його в бронетранспортері , нехай гляне людям у очі .



Відповісти
Або навпаки - має хорошу інтелектуальну роботу
Відповісти
Класичний "совдепівський" керівник.Таких у нас на жаль більшість.
Відповісти
якби у 2014 році всі фейсбук-придурки займались своїми справами, ми могли б проскочити повз катастрофу. але нічого вже не повернеш. а чого це колеги так ринулись лизати дупу новому керівнику? не впізнаю вас у грімє. якби у такому тоні проводив наради наприклад Башкаленко чи Француз, вже до обіду мережа стогнала б від свинячого ліберального вереску. а ти диви, мовчок. тиша. обтікають.
Відповісти
Якби після наради в Башкаленка з'явився, як ви висловились, "свинячий ліберальний вереск в мережі", то вже б до обіда площа напроти адмінбудівлі була б всіяна планшетами, ай-падами і всім іншим схожим добром (це якщо Башкаленко звісно у доброму гуморі, бо якщо у поганому то ті айфони уже б їхали з Мефодійовичем в Любомльський район шукати нових власниць-пенсіонерок)
Відповісти
Мирці це скажіть завжди там сидить
Відповісти
класний Дядько, так і треба!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні