Двоє заступників Гунчика працюватимуть з новим губернатором

1
-7
Двоє заступників Гунчика працюватимуть з новим губернатором
Сергій Кошарук та Світлана Мишковець, які були заступниками в голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, погодились працювати з його наступником на цій посаді Олександром Савченком.

Про це він розповів в інтерв’ю 12 каналу.



«Я не вважаю за необхідне міняти колектив. Вони все знають, все вміють, можливо не бажають. Але таких людей краще і швидше можна зорієнтувати, ніж усіх інших», - зазначив голова ОДА.

«Кадрових змін, які до мене мають відношення, не буде. Перший заступник Володимира Гунчика пішов ще до мене. Пішли радники, інші люди, які на собі щось тримали», - додав він.

Нагадаємо, за власним бажанням звільнились перший заступник голови ОДА Олександр Степанцов, радник Борис Кондратюк та керівник відділу інформаційної політики Світлана Головачук.

«Залишилось двоє заступників. Я не вбачаю за необхідне їх міняти, але не завжди це залежить від волі однієї людини. У всякому випадку ми домовились, що вони працюватимуть зі мною», - розповів Олександр Савченко.

Нагадаємо, Сергій Кошарук та Світлана Мишковець написали заяви на звільнення, бо цього вимагало законодавство.

«За законом вони зобов’язані написати заяви, а потім будемо вирішувати питання про призначення», - сказав Олександр Савченко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я не Ісус Христос», - губернатор Савченко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обережніше там, бо це уже така традиція - скажи, що добре, що хтось пішов, чи що когось виперають або виперти тре і вилети сам...,)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні