Жорсткий секс та царські покої: в Україні відкрили перший готель для втілення інтимних фантазій

7
-6
Жорсткий секс та царські покої: в Україні відкрили перший готель для втілення інтимних фантазій
В Україні відкрився перший lovespace під назвою "Cherry Twins".

Готель надає кімнати для втілення найсміливіших інтимних фантазій парам, - пише gazeta.ua.

Триповерховий маєток з великим парканом нічим не виділяється на тлі столичних приватних будинків. По сусідству розташований кадетський корпус.

"Червона кімната є тільки у містера та місіс Грей, у більшості українців не має такої можливості. Справжні меблі для втілення сексуальних фантазій дуже дорогі", - говорить засновниця першого українського lovespace "Cherry Twins" Олена Соловйова.

Єдині, кому можуть відмовити у наданні кімнати, це люди у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, клієнти, які ведуть себе агресивно.

Загалом об'єм інвестицій у готель склав 100 тис. євро.

"Заклад не може розташовуватися посеред Хрещатику, адже ми маємо забезпечувати конфеденційність клієнтам. Також з етичної точки зору не можемо бути сусідами зі школами, церквами. Тому обрали непримітне місце з видом на приватний сектор. Для гостей є чорні плащі та маски, які можут одягнути, щоб не бути поміченими камерами спостереження у коридорі. В номерах відеозапис не проводиться", - говорить Олена Соловйова.

Охорона території цілодобова, у кожного клієнта є спеціальна кнопка та браслет, якими вони можуть скористатися у екстреному випадку.

У номері "Мавританський гарем" всі стіни розписані вручну, матеріали натуральні, на підлозі шкіра бика, а в одній з кімнат на стінах тріптих Ієроніма Босха "Сад земних насолод".

Українська команда з архітекторів, художників та сексологів працювала над оздобленням готелю, а дорогі і коштовні меблі, такі, наприклад, як шкіряний стіл для порки чи спеціальні качелі у "Кімнаті Домінації" замовлялось з-за кордону.

У номерах є наручники, батоги, а під ліжком у кімнаті "Тортур" є навіть справжня клітка для раба. У кімнаті "Домінації" розташоване крісло доміни, а в "кабінеті гінеколога" повний арсенал відповідних девайсів. У кожному номері великі ліжка та просторі ванні кімнати. Напої та додаткові секс-іграшки клієнти можуть придбати за окрему плату.

Номер та ванна кімната прибирається після кожного гостя, приміщення дизінфекується. Після чого кварцюється. За словами власниці готеля, прибираються номера за протоколом, якого дотримуються в операційних.

1500 грн коштують звичайні "ванільні" номери, і 2000 грн обійдеться кімната призначена для жорсткого сексу. У вартість входить 3 години перебування у номері. За бажанням, якщо немає броні після замовлення, то можна збільшити час перебування у готелі. Кожна наступна година коштує 500 грн.

Вік гостей починається від 21 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас вжк узаконена проституція? Ще підкреслюють, що по сусідству кадетський корпус... Що поліція робить, це що таке твориться? Чому тоді наїхали на славнозвісний салон краси у Луцьку, у чому різниця?!
Відповісти
А де ти тут побачив проституцію?береш знайому,яка хоче насолод і вперед в готель.то ж написано,для пар,які приходять,а не шалави з готелю.
Відповісти
То так лише написано... :) А це Україна дєтка :)))
Відповісти
Закомплексовані зажаті люди)))))
Смішно читати коменти
Далі кохайтесь під ковдрами при вимкнутому світлі в місіонерській позиції!!!!
Відповісти
Потвори!. В країні народ голодує,народжуваність дітей впала,люди живуть,як старці!Бомжів купа бродять під мостами ,в смітнику риються шукаючи кисень хліба! А влада дозволила розпусні,шокуючі готелі! Це не Амстердам ,це-Київ!Схаменіться!
Відповісти
Кабинет гинеколога) хозяйка отеля знает толк в извращениях)) а вообще после того как 50 оттенков вышли на широкий экран появление таких отелей закономерность. Думаю через пару годков книжку 50 оттенков включат в школьную програму, а когда сношаться на газонах и в троллейбусе станет нормой, то в моду войдет ... девственность))
Відповісти
По підпису можна подумати, що поважна людина цей ВВ, маю на увазі вік. Знаєте, нехай буде під ковдрою, при вимкнутому світлі і кому як подобається, але з коханою людиною, а не як в звіринці. )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні