У Миколаєві п'яна мати викинула немовля у крижану річку

3
-11
У Миколаєві п'яна мати викинула немовля у крижану річку
9-місячне немовля врятували з крижаної води в Миколаєві. Нині дитина перебуває в реанімації.

З високого мосту в річку Інгул маля викинула нетвереза мати, йдеться у сюжеті ТСН.

Поліцію викликали очевидці. Патрульні разом із рятувальниками човнової станції знайшли хлопчика, якого вже віднесло течією. Він був у стані клінічної смерті.

Інгульський міст. Звідси до води щонайменше 20 метрів. Це висота багатоповерхівки. Патрульний розповідає, що якраз був поблизу, як по спецлінії почув - жінка жбурнула у воду немовля. У темряві він кинувся шукати дитину униз по течії.

"Я побачив комбінезон синього кольору, і видно було, що це дитина", - розповідає інспектор патрульної поліції Андрій Білоус.

Рахунок ішов на хвилини. Андрій миттю кинувся у воду. В цей час під міст зайшов рятувальний катер - він міг швидше дістатися до немовляти. Патрульний дає сигнал.

"Я почав кричати: "дитина у воді", підсвітив їм те місце", - каже поліцейський.

"Миттєво - ми швидко підскочили. Тіло пливло обличчям догори, підібрали і одразу тут же на березі віддали працівникові поліції. Єдине, що я встиг - комбінезон зірвати, тому що він холодний був", - розповідає матрос-рятувальник Сергій Ковтунов.

Комбінезон так і залишився на набережній, де дитину витягли із води. Саме цей комбінезон врятував немовля. Він роздувся і тримав хлопчика на плаву.

Дитина пробула у холодній воді майже 15 хвилин. Патрульний загорнув посиніле немовля у свою форму. Карета швидкої вже чекала на набережній.

"Дитина надійшла в стані клінічної смерті після утоплення і з переохолодженням. Температура тіла дитини була 33 градуси. Завдяки лікарям дитина була виведена з цього стану", - повідомив заступник головного лікаря Миколаївської обласної дитячої лікарні Олег Бабін.

Сам патрульний до останнього не знав, чи вдалося врятувати хлопчика.

"Зайшов мій командир і сказав, що дитині запустили серце. Я хвилини дві не міг писати. Означає, не дарма ми це все робимо, не дарма працюємо. Дай Бог, щоб дитина залишилася живою", - ділиться Білоус.

Врятоване немовля – 9-місячний Павлик. Зараз він в реанімації, у вкрай тяжкому стані. Його матір затримали. Вона була п'яна. Спочатку патрульним розповіла, що сама викинула сина з мосту. Бо телефоном посварилася із батьком дитини, який зараз у в'язниці. За 5 хвилин вже сказала - немовля впустила випадково. А на ранок  заявила – нічого не пам'ятає.

"Помутніння в голові, я розумію, винна, я не пам'ятаю, як на мосту виявилася", - каже жінка.

Затриманій 43 роки. Приїхала до Миколаєва з Луганська. Там залишилися її двоє дорослих дітей. У Миколаєві ніде не працювала і пиячила.

"У її крові було виявлено понад два проміле. Родичі затриманої жінки кажуть, що вона і раніше виказувала наміри щось зробити із дитиною", - повідомляє речник ГУ НП в Миколаївській області Інна Парфенова.

Ці ж родичі до врятованого хлопчика в лікарні поки навіть не навідались. Ним опікуються лікарі. Жінці за замах на вбивство сина загрожує довічне ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вся причина в тому, що в державі немає закону, якого б боялися такі горе-матері. Як її покарають! Як і решту їм подібних, помурижать і відпустять, дитина ж не загинула. А треба так наказати, щоб інші боялися. Зробити показовий суд, посадити і відправити на самі важкі роботи, щоб кров щ пальців текла. От тоді, я думаю, буде інакше, кожна задумається, перш ніж вчинити злочин.
Відповісти
А чого не міг пісати дві хвилини?
Відповісти
Розстриляти суку маму
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні