У Луцьку зійшлися в двобоях кращі рукопашники

0
6
У Луцьку зійшлися в двобоях кращі рукопашники
24-25 березня у Луцьку в спортивному комплексі Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся XVIII-й турнір з рукопашного бою «РУБІЖ».

Традиція проведення видовищного та представницького спортивного змагання була започаткована Волинською регіональною федерацією «РУБІЖ» у 2000 році. З того часу тисячі аматорів єдиноборств пройшли загартування тіла та духу в напружених спортивних баталіях.

Цьогорічний «РУБІЖ» зібрав близько 200 спортсменів віком від 10 років та старших, що представляли 10 клубів з міста Луцька та Волинської області та постійних гостей турніру – команду Вінницької області.

У перший день турніру змагались юнаки віком 10-11, 12-13 та 14-15 років. По справжньому цікаві та безкомпромісні поєдинки не давали сумувати численним глядачам та змушували зважено та об’єктивно приймати суддівські рішення щодо переможців окремих двобоїв.
«РУБІЖ» - практично єдиний турнір, що проводиться за системою змагань «за колом», яка значно додає навантаження на суддівські бригади, але дозволяє випробувати спортсменам власну майстерність у декількох поєдинках, а тренерам корегувати «малюнок бою» власних вихованців.

До фінальних двобоїв дійшли та здобули заслужені нагороди справді сильніші та майстерніші юні спортсмени: Даниїл Ярмолюк, Остап Михальчук, Владислав Цицан, Вячеслав Літот, Дмитро Шендерук, Захар Гончарук, Максим Солонінка, Віктор Кравчук, Нікіта Компанієць, Владислав Панасюк, Нестор Бас, Владислав Куляк, Михайло Солонінка, Богдан Лобудяк, Едвард Падко, Олександр Матюшик, Михайло Ковальчук.

Наступного дня за звання переможців 18-го турніру з рукопашного бою «РУБІЖ» боролись спортсмени віком 16-17 та понад 18 років.
Майстерність у виконанні технічних дій, воля до перемоги та спортивна вдача дозволила стати кращими у своїх віко-вагових категоріях Олегу Шрамку, Вадиму Радюку, Андрію Гуславському, Максиму Новосаду, Олексію Андрусику, Василю Цвіху, Даниїлу Шелофасту.

До номінації «кращий боєць» турніру ввійшли Дмитро Савчук, Остап Михальчук, Андрій Чайка, Фидрик Артур, Кіріл Нікітін, Владислав Панасюк, Олександр Дацюк, Роберт Камінський, Дмитро Петрушко, Максим Бухалюк, Владислав Воронко, Артур Лихач, Дмитро Васильчук.

Окремим призом та дипломом за волю до перемоги нагороджено Юрія Олексюка, який у 42 роки не просто взяв участь у змаганнях, а склав потужну конкуренцію вдвічі молодшим супротивникам. Командну першість розподілили клуби рукопашного бою «Магістр» - 1 місце, «РУБІЖ»- 2 місце, та «Інсайт» - 3 місце.

Підтримку в проведенні турніру надали Управління Служби безпеки України у Волинській області, торгова марка «Дмитрук», друкарня «Printing Lutsk».

XVIII-й традиційний турнір з рукопашного бою «РУБІЖ» став черговою сходинкою до майстерності, яку подолав кожен з учасників змагань та добрим іспитом із готовності спортсменів до Всеукраїнських змагань 2018 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні