Просять допомогти маленькій волинянці, якій сестра вистрілила у голову з рушниці

1
5
Просять допомогти маленькій волинянці, якій сестра вистрілила у голову з рушниці
У Ратному 6-річна дівчинка вистрілила у голову 3-річній сестрі. Дівчинка - у реанімації. Родина просить про допомогу.

Про це пише Оксана Борисюк на сторінці "Типова Ратнівщина" у Фейсбуці.

Нагадаємо, 21 березня 6-річна дівчинка взяла пневматичний пристрій, який знаходився у коридорі помешкання та з необережності вистрілила у голову своїй 3-річній сестрі. Куля потрапила у скроню. Дівичнку прооперували і наразі вона - у реанімації.

"У сім'ї Свєти і Саши Бенедисюків, моїх однокласників та жителів нашого селища сталася страшна біда. В день вони витрачають 4-5 тис грн. Ми хочемо трішки зібрати коштів на лікування маленького янголятка і допомогти їй вижити. Всіх небайдужих прошу долучитись!" - йдеться у дописі.

Кошти просять перераховувати на картку мами дівчинки:
4149 4978 5548 7569
Бенедисюк С. В
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?

Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже по за межами здорового глузду. Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі бачуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі. Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання майбутніх батьків , і не закінчується коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.
Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти... А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все особисте. Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того, що людство перетворилося на величезну ракову клітину
П Іван 0974026737
Ви скажете до чого тут ця інформація, та до того що в мами і в тата і в діточок рак в полі, тому таке трапилося.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні