На Волині дерево задавило чоловіка

2
3
На Волині дерево задавило чоловіка
У Горохівському районі на Волині трухляве дерево впало на чоловіка. Селянин загинув на місці.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

"23 березня у Горохівському лісництві трапилась біда. У лісі загинув мешканець с. Мирне. Трухлява осика впала на людину, від удару, який прийшовся на голову, чоловік помер", - розповів посадовець.

"Чоловіки самі пішли до лісу назбирати дров’яної деревини… Не зрізати, не рубати. Назбирати у лісі. Старе дерево стало причиною смерті людини. Непоправима втрата для родини і близьких", - додав він.

"Такі випадки, як на Горохівщині, просто рвуть на частини кожного, хто знає не тільки «прєлєсті», а й іншу зворотну сторону того, що таїть у собі ліс. Ми так багато зараз говоримо про те, що санітарні рубки – це тільки спекуляції, що не треба чіпати старих дерев у заповідниках, що природа із усім справиться сама… Ми багато робили, робимо і будемо робити для відновлення лісів. Що робити із людськими життями?" - резюмував Олександр Кватирко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Царство небесне.
Співчуття рідним.
Відповісти
Будь мужиком, напиши на сторінці правду чому загинув чоловікю, а то сциш за свою шкуру.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні