Роборука та 3D принтер: луцькі школярі показали свої винаходи. ВІДЕО

0
-3
Роборука та 3D принтер: луцькі школярі показали свої винаходи. ВІДЕО
Роборуку, яка може повторювати усі маніпуляції людини створив луцький школяр Рувім.

Дев'ятикласник дуже пишається своїм дітищем і з захватом розповідає про свою розробку, на яку витратив чимало грошей та часу, - йдеться у сюжеті 12 каналу.



Школяр презентував своє творіння на міському конкурсі винахідницьких розробок, у якому взяли участь і ще близько півсотні його однолітків.

Усі вони - фанати технологій. Розробкою та створенням усіляких техно-ґаджетів займаються в позашкільних гуртках.

На конкурсі показали навіть саморобний 3D принтер, за допомогою якого можна виготовляти невеликі деталі з пластику - міні-іграшки та невеликі деталі.

Учасники жартують, що завдяки своїм навичкам допомагають рідним ремонтувати домашні побутові прилади. Майже всі планують вдосконалюватись та в майбутньому обрати радіоелектроніку - своєю професією.

Наразі, за найцікавіші проекти призери отримають грамоти та зможуть взяти участь у обласному етапі, де їх розробки побачить ще більше коло глядачів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні