Кривавий бурштин: на Рівненщині неповнолітні вбили і обікрали волинянина через каміння

3
2
Кривавий бурштин: на Рівненщині неповнолітні вбили і обікрали волинянина через каміння
У місті Дубровиця двоє неповнолітніх вбили ковельчанина, обікрали, заховали тіло у лісі і спалили машину.

З’ясувалося, що дев’ятого березня близько 13 години у селі Нивецьк 17-річні хлопці зустрілись із 45-річним жителем Ковеля з приводу купівлі-продажу бурштину-сирцю, - повідомляє прес-служба поліції Рівненщини.

У хлопців, як виявилось, каміння не було. Вони просто хотіли забрати гроші у чоловіка. Молодики металевою палицею нанесли два удари по голові волинянину та викрали у нього близько тисячі доларів США.

Після цього тіло чоловіка заховали у лісопосадці поблизу Дубровиці, а самі сіли в автомобіль «Volkswagen Passat B5» і поїхали розважатися.

Через кілька днів парубки викрадену іномарку спалили поблизу села Мочулище.

Зловмисників зловили. Вони зізналися у скоєному та показали місце вчинення злочину. Під час огляду загиблого чоловіка експерти виявили важкі травми голови. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

Також зловмисники показали й місце спаленого транспортного засобу.

«Обох неповнолітніх затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України, та помістили до ізолятору тимчасового тримання у м. Сарни, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк. — Хлопцям вже повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Також з’ясувалося, що наразі у суді перебуває кримінальне провадження за фактом крадіжки з проникненням у приміщення, вчиненої одним із молодиків.

За позбавлення життя санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гроші втопили совість
Відповісти
Проте суті не міняє
Відповісти
Таких відразу розстріляти потрібно!Хтось залишився без чоловіка,без батька..яке горе(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні