У луцькій маршрутці №12 водій обізвав пасажирку «козою» та не став на зупинці

9
-1
У луцькій маршрутці №12 водій обізвав пасажирку «козою» та не став на зупинці
У маршрутці №12 в Луцьку водій не став на зупинці і обізвав пасажирку "козою".

Інцидент трапився у суботу, 24 березня, - пише Петро Мастирка на сторінці "АвтоАндони Луцька" у Фейсбуці.

"Сьогодні моя дружина потрапила в неприємну історію з маршрутчиком. Повертаючись з ринку маршруткою №12 АС48-54АІ, перед зупинкою "Тарасова" натиснула кнопку повідомлення про зупинку. Водій не зупинився", - пише він.

Тоді одна з пасажирок сказала, що, ймовірно, кнопка не працює, бо більшість людей гукали до водія з прохання стати на зупинці.

"Дружина теж гукнула що б водій зупинився на зупинці "школа №2". Замість того щоб зупинитись водій сказав "Треба на кнопку тиснути, коза," і додав швидкості. Зупинився тільки на зупинці "Тубдиспансер" І от аж звідти дружина з двома повними пакетами продуктів змушена була повертатися назад", - розповідає Петро Мастирка.

А також додає: "Пробували звернутися в міську раду. Проте то там як завжди ніхто трубку не бере або не дійсні номера".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай - яй-яй, яка трагедія. Шо небудь.
Відповісти
Мдаа, це точно просто катастрофічна трагедія! Водій не зупинився та ще й обізвав козою. Треба напевно водія садити в тюрму за такий вчинок! Як усі хочуть до себе хорошого ставлення!
Відповісти
чого я маю за свої гроші слухати образи на свою адресу? Чому я не отримую послугу за яку плачу? Хто хоче бути тєрпілою, нехай підтримує всіх, зто його обдурює. А є люди, які вимагають до себе людського ставлення. Шо не ясно?
Відповісти
В мене був подібний випадок з маршруткою номер 26. На мою думку з водіями треба проводити виховну роботу їх керівництву. Хто не вміє працювати з людьми хай працює на тракторі у полі.
Відповісти
Краще провести виховну з самим водієм. На кінцевій зупинці. Так скоріше до нього дійде.
Відповісти
Є пісня у гурту "ТІК" - і там є фраза "кондуктори дебіли", яка дуже підходить водіям маршруток, а не кондукторам. Заходиш у маршрутку, і дійсно дивишся на водіїв маршруток як на дебілів.
Відповісти
Сьогодні за кермом маршрутки Луцьк-Нововолинськ сиділо таке ж опудало... Після нашої зустрічі в маршрутному таксі безкоштовно і спокійно проїхали два АТОвці і один п'яничка
Відповісти
Шановна яна , ви коли небуть були в паспортному " "земельний кадастр"" бті" і тд ітп, на мою думку у " маршрутчиків " досить складна і напружена праця. По вчивку однієї людини
ван ніхто не дає право обзивати всіх дебілами.Від попередньо названих в мене був майже нервовий приступ.
Відповісти
Я не Яна)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні