--> Андрій Покровський розповів, як залучити бюджетні кошти на ініціативи лучан | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Андрій Покровський розповів, як залучити бюджетні кошти на ініціативи лучан

0
5
Андрій Покровський розповів, як залучити бюджетні кошти на ініціативи лучан
У луцькому РЦ "Промінь", 22 березня, відбулась зустріч з бізнесменом, депутатом міської ради та засновником Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрієм Покровським.

На події лучани дізнались, як залучити кошти на округи без депутатів, отримати гроші на благоустрій будинків та розвиток інфраструктури округів. Також представники руху розповіли, як правильно та дієво взаємодіяти з владою.

Модерував захід співзасновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Тарас Шкітер. Він розповів, що за пів року команді вдалося реалізувати кілька вдалих проектів.

Андрій Покровський розповів присутнім, що саме його надихнуло на створення Громадянського Руху "СВІДОМІ".

"Ми з колегами створили громадянський рух і назвали його "СВІДОМІ" лише для того, щоб кожен із нас зрозумів одну річ – саме свідомість йде вперед нашого розвитку. Друга складова – це плідна і чесна праця. Ми маємо чітко розуміти, що вірити обіцянкам зовні, що нам хтось щось дасть, це безглуздо", – запевняє депутат.

Бесіда відбувалась у форматі "питання-відповідь". Також на зустрічі були присутні депутати Луцькради міської ради, громадські діячі голови ОСББ, представники виконавчого комітету Луцькради, учасники АТО, мешканці округів без депутатів, молодь та пенсіонери.

На базі журналістських досліджень створили проект "Округи без депутатів".

"Ми побачили те, що 12 округів без депутатів живуть в місті гірше ніж ті округи, де є депутат-лобіст, який дбає про свій округ. До мене зверталися багато лучан, тому я й ініціював як депутатом проект-рішення, завдяки якому вдалося трошки "вирівняли" ситуацію", – розповів меценат

На 12 округів було виділено по 200 тисяч гривень цього року та планується виділення у 2019-2020 роках ще по 100 тисяч гривень.

Опісля, координатор проекту "Округи без депутатів" Валентин Хаймик розповів, як мешканці можуть отримати кошти на проекти та ідеї стосовно благоустрою будинку, вулиці, мікрорайону.

Також небайдужим лучанам нагадали про сайт електронних петицій, де для того аби Луцькрада розглянула звернення, потрібно аби на його підтримку було зібрано 300 підписів за 14 днів.

Наприкінці присутніх познайомили з представниками Громадянського Руху "СВІДОМІ" , які закріплені за округами без депутатів. Також після офіційної частини лучани спілкували з Андрієм Покровським, розповідали про наболілі питання.

В свою чергу депутат зауважив, що подібні зустрічі будуть проводитись регулярно.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні