--> 15-річна волинянка вразила українців чарівним голосом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

15-річна волинянка вразила українців чарівним голосом

0
-1
15-річна волинянка вразила українців чарівним голосом
15-річна волинянка Христина Поліщук зачарувала глядачів національного фіналу "Яскраві діти України - конкурс дитячої творчості" акапельним виконанням української народної пісні "Летів пташок".

Про це йдеться на сторінці конкурсу в Фейсбуці.

Христина зізнається, конкурсом "Яскраві діти України" вона жила цілий рік.

"Він для мене був дуже важливим, я чекала кожного концерту, як свого дня народження. Конкурс дав мені багато досвіду в сферах вокалу, акторської майстерності, пластики, хореографії" - розповідає дівчина.

Проживає Христіна в маленькому містечку Локачі, яке за бажання можна обійти за декілька годин. Навчається в ОНЗ «НВК «Локачинська ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія», учні якої привозять у школу призові місця з конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів.




Огранює вокал Христини її викладач Сірук Галина Володимирівна, з якою фіналістка "Яскравих..." займається щоп'ятниці. А підтримує її родина, в якій співають абсолютно всі.



Після завершення школи дівчина хоче вступати до Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні