--> Луцьк, Ковель, Маневичі: де дешевше таксі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк, Ковель, Маневичі: де дешевше таксі

2
-2
Луцьк, Ковель, Маневичі: де дешевше таксі
При виборі таксі пасажири звертають увагу на чимало факторів: чистоту авто, ввічливість персоналу, швидкість прибуття машин. Однак не менш важливий критерій відбору – ціна.

Коли у Луцьку служб таксі досхочу, то в маленьких містах їх не більше трьох. Дещо інша ситуація у селах – там про служби таксі ні сном, ні духом…

У День таксиста «Волинь24» дізналося, скільки вартують послуги таксі у Луцьку, Ковелі та невеличкому селищі міського типу Маневичі Волинської області.

Ми взяли приблизно однакові відстані у Луцьку та Ковелі і підрахували, у якому місті таксі вартує дешевше.


СЛУЖБИ ТАКСІ У ЛУЦЬКУ

У Луцьку використали дві локації: автовокзал, що на вулиці Конякіна та Центральний універмаг, що в центрі міста (відстань 3, 3 км).

«Оптимальне таксі» – 42 гривні

Вартість мінімальної поїздки у легкових авто складає 28 гривень, сюди включений 1 кілометр шляху. За наступний кілометр по місту треба заплатити 5 гривень, а за містом – 8 гривень.

«GPS TAXI 305» – 49 гривень

Вартість посадки пасажира у цій службі залежить від класу автомобіля – від 20 до 25 гривень. Клієнтам пропонують машини економ, стандарт і комфорт класів.

Тариф: по місту вартує 5,5 гривень за кілометр, а за містом – 7,5 гривень за кілометр.

«ЧУМАК» – 48 гривень

Посадка пасажира вартує 30 гривень, за містом – 2 гривні за кілометр (відстань до пасажира). Перевезення клієнтів у місті коштує 5 гривень за кілометр, за містом – 7 гривень за кілометр.

СЛУЖБИ ТАКСІ У КОВЕЛІ

У Ковелі використали дві локації: залізничний вокзал, що на вулиці Привокзальній та заправка ОККО, що на Володимирській (відстань 3, 6 км).

«Євротаксі» – 49 гривень

Посадка клієнта у цій службі таксі вартує 30 гривень. У місті поїздка обійдеться в 5 гривні за кілометр, а за містом – 6 гривень за кілометр.

«Таксі Vasik» – 44 гривні

Посадка клієнта в авто тут вартує 20 гривень. Поїздка обійдеться в 8 гривень за кілометр, а за містом – 7 гривень за кілометр.

ТАКСІ У МАНЕВИЧАХ

У Маневичах використали дві локації: вулиця Молодіжна до вулиці Бойка (відстань 3, 3 км).

Один водій попросив 40 гривень, інший – 50, а третій тутешній «таксила» захотів 45 гривень.

Справа в тому, що в Маневичах служб таксі немає. Послуги надають окремі мешканці селища, а відтак кожен «тутешній бомбила» на свій розсуд вирішує, скільки грошей брати з пасажира.

У середньому ціна коливається від 35-ти до 50-ти гривень. Однак, місцеві жителі кажуть, що «водій сам собі барин», тому ціну ставить навмання. Якщо вчора за послугу ви заплатили 35 гривень, то завтра за ту ж відстань «таксист» може попросити значно більше.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Завантажуйте додаток «Тачку» собі на смартфон і буде вам щастя
Відповісти
а є ще обнаглівші таксисти, які деруть у 1,5-2 рази більше
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні