--> ТОП-5 улюблених фільмів луцького телеведучого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-5 улюблених фільмів луцького телеведучого

0
0
ТОП-5 улюблених фільмів луцького телеведучого
Луцький телеведучий 12 каналу Богдан Коваль розповів про п’ять фільмів, які рекомендує переглянути кожному.

"Я люблю драматичні фільми, не про кохання, а просто круті фільми, які вражають сюжетом. А ще обожнюю фільми, засновані на реальних подіях. Вони захоплюють, поглинають за допомогою голлівудських спецефектів", - каже Богдан.

СОЦІАЛЬНА МЕРЕЖА



Найстаріший фільм, який дивився разів 15, це «Соціальна мережа» про створення Фейсбуку. На жаль, сам засновник Марк Цукерберг не зацінив цей фільм, він його подивився лише через кілька років і сказав, що не все там правда. Але я його переглядав багато разів, він надихав тоді мене на роботу.

ПЕРЕВАГИ СКРОМНИКІВ



Ще зі старіших – «Переваги скромників». Це, на жаль, фільм не на реальних подіях. Просто драматичний, про хлопця, який потрапляє у нову компанію, там знаходить друзів, свариться з ними, потім вони їдуть в університет, повертаються і продовжують своє спілкування. Він знаходить своє перше кохання. Цей фільм я переглядав теж декілька разів, він такий... у ретро стилі. І ще - дуже круті саундтреки.

СУДДЯ



Найкрутіший, як на мене, із новіших фільмів - «Суддя». Історія про чоловіка, який працює адвокатом. Він приїжджає до свого старенького батька, який на межі смерті. Таким чином, вони вперше за багато років налагоджують своє спілкування. Згодом виявляється, що цей батько має стосунок до вбивства власної дружини, і його син-адвокат намагається розслідувати. Вперше в своїй кар’єрі він розуміє, що йому доведеться захищати справжнього вбивцю.

З МІРКУВАНЬ СОВІСТІ



Це фільм про військового, який категорично не брав зброю до рук. Хлопець таки потрапляє в армію, йде туди самостійно і хоче захищати свою країну. Втім, з релігійних міркувань зброю до рук не бере. Та в результаті у фільмі вона йому таки знадобилась, але зовсім для іншого. І він все одно без жодного пострілу врятував десятки життів на полі бою.

ЛОБСТЕР



Фільм, який трошки перевернув мій мозок - «Лобстер». Це фільм про один готель, де живуть тільки пари, або самотні, які за обмежений час мусять знайти собі пару. Якщо ж ні, тебе вбивають. По факту. Але насправді ти перетворюєшся на тварину, яку ти сам обираєш під час заселення в цей готель. Є й інший табір, в лісі, вони категорично самотні, і ні в якому разі пари не знаходять. Вони живуть в палатках, під деревами. Це протиріччя сімейних пар і самотніх. Тут дуже важкий психологічний і заплутаний сюжет.

Спілкувалася Ольга ЗЕЙЛИК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні