У Луцьку серед мотлоху в квартирі живе маленький хлопчик. ФОТО

10
2
У Луцьку серед мотлоху в квартирі живе маленький хлопчик. ФОТО
У Луцьку серед куп ганчірок, бруду та сміття живе 6-річний хлопчик.

Група швидкого реагування «Самооборони Волині» виявила неблагополучну сім’ю у Луцьку, яка потребує допомоги.

Про це повідомила активістка «Самооборони» Світлана Прохватило, яка закликає допомогти родині, зокрема 6-річному хлопчику, його меншому брату та мамі, яка потребує реабілітації.

Сім’я мешкає у хатинці без газу, тепла і світла.

«Є одна неблагополучна родина, в якій є хлопчик 6 років. Бідосік заляканий, не посміхається ніколи, замурзаний і не доглянутий, має кучу комплексів, а йому восени до школи. Живе з не дуже хорошою мамою і з молодшим братом в старій хатинці без газу, тепла і води. Харчується погано. Взялись своїм екіпажем допомогти і приглянути за родиною. Маму переконуватимемо виправити свою поведінку та пройти реабілітацію, а дітям допомагатимемо іграшками, їжею, одягом. Навідуємось раз-два на тиждень», — розповідає Світлана.

Вона звертаєтся до всіх небайдужих пожертвувати прості речі для життя, адже діти не мають навіть елементарного.

«Хочу «клянчити» у вас друзі допомогу, хто що може від одягу до постільної білизни, рушники, ковдри, подушки. Може є непотрібні килими або доріжки. Бо — жах, в яких умовах ті діти. «Потрусіть», будь ласка, полички в своїх шафках , впевнена там щось знайдеться, чим ви вже не користуєтесь, а ваші дітки виросли з деякого одягу. Буду дуже вдячна! Давайте всі дружно допоможемо», — закликає самооборонівка.



Якщо ви готові допомогти, телефонуйте Світлані: +380 (66) 300 31 16

На фото умови життя дітей та їх мами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі люди незмінюються....
Відповісти
а гроші тільки на пиво є
Відповісти
Скiльки меншiй дитинi. Та напишiть адресу куди завести допомогу
Відповісти
То ще приїдьте на пр.перемоги,28/6 там теж живе хлопчик серед алкоголіків. Туди сходяться бомжі. Чекаємо і надіємося на порятунок дитини.
Відповісти
На мою думку, дітей потрібно ВЖЕ забирати у дитячий будинок, а маму якимось чином лікувати, бо вмовляння нічого не дадуть. Сама вона не стане на виправний шлях.
Відповісти
Щоб не жити в срачі а елементарно помити посуд і підлогу грошей не треба....
Відповісти
Ви серйозно?? Допомогти речами? для чого? щоб мамуся або додала їх до кучі непотрібу, або збагрила за копійки? Забирайте дітей!!! Якщо вони бачитимуть все життя те, що бачать зараз кожен день - виросте ще 2 неблагополучні особи, які просто не матимуть уявлення, що можна жити інакше! Де соціальна? Чому добровольці мають займатись такими серйозними питаннями? Це не має бути допомога, це повинне бути кваліфіковане втручання!!!
Відповісти
ще навідайтесь на О Богачука 31кв 6 там троє таких хлопчиків,правда двоє по інтернатах,а найменьшинькому певно з рік,а мамі не вистачає ні розуму ні грошей,та й органи опіки вважають що все там добре
Відповісти
Дійсно, а де соцслужби?????
Відповісти
Куди можна принести речі, дайте адресу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні