Волинському депутату на «Новій Пошті» дали грошовий переказ із фальшивою банкнотою

2
0
Волинському депутату на «Новій Пошті» дали грошовий переказ із фальшивою банкнотою
У відділенні “Нової Пошти” в Іваничах депутат селищної ради Роман Чипинюк отримав грошовий переказ, де поряд зі справжніми грошима була сувенірна банкнота номіналом у 100 гривень.

Інцидент трапився 19-го березня, - пише "Буг".

Несправжню купюру чоловік виявив згодом, коли намагався здійснити грошові операції через термінал.

“Це було позавчора, ввечері прийшов отримати грошовий переказ в сумі 1900 гривень. Працівники віддали мені його грошима з каси. Я отримав дві стогривневі купюри. Зрозумів, що щось не те, коли термінал не захотів гроші приймати. Тоді й з’ясував, що одна з них – сувенірна.

Поїхав на пошту, але не скандалив, а просто пояснив ситуацію. Гроші мені не повернули, бо особливо й не наполягав на тому. Якщо розібратися, то працівників теж хтось “намахав”, виходить. Клієнт розрахувався купюрою, а вони мені її віддали. Адже раніше, скориставшись такою послугою, гроші приходили в конверті, а зараз їх платять з каси.

Пояснив їм, що гроші треба перевіряти, тим більше, у такій солідній конторі”, – розповів Роман Чипинюк.

Депутат не звертався в правоохоронні органи, а обмежився дописам у Фейсбуці, де попередив про інцидент та закликав користувачів бути уважними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баран, гроші завжди перераховуються, купаються біля каси, видачі, обмінника. Він би ще через місяць прийшов і щось втирав
Відповісти
що значить купаються ? чи ти із собою детектор носиш ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні