На Волині зловили банду, яка напала на фермера. ОНОВЛЕНО

1
2
На Волині зловили банду, яка напала на фермера. ОНОВЛЕНО
Поліцейські затримали усіх шістьох членів банди, яка скоїла розбійний напад на помешкання фермера у селі Воютин Луцького району.

Про це йшлося під час брифінгу в ГУНП Волині, – пише ZIK.

Нагадаємо, у середу, 21 березня близько 2 години ночі у селі Воютин Луцького району банда проникла в будинок приватного підприємця.

За словами начальника слідчого управління ГУНП в області Олександра Климовського, близько 02:00 шестеро осіб у масках напали на помешкання фермера в селі Воютин поблизу облцентру. Вони натрапили на матір господаря, яка здійняла ґвалт.

Це дало час фермеру схопити рушницю та дати вже збройний опір нападникам. Тож зловмисники схопили гроші, які були на виду, і втекли.

По тривозі підняли особовий склад двох райвідділів поліції. Вже за дві години правоохоронці затримали п’ятьох членів банди, а перед обідом – шостого. Усі затримані – раніше судимі, а двоє перебувають у розшуку. До складу банди входили уродженці Львівської області.

Начальник кримінальної поліції ГУНП Олег Шукалович додав, що до затримання було залучено значні сили поліції. Зловмисники встигли знищити один із двох автомобілів, який використовували. «Зараз тривають слідчі дії», – сказав він.

Поліція розпочала провадження за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні