Напилися і забули заплатити: чим закінчився скандал у луцькому ресторані «Ліон»

3
3
Напилися і забули заплатити: чим закінчився скандал у луцькому ресторані «Ліон»
Молоді люди, які святкували 8 березня в луцькому ресторані «Ліон» та пішли, не оплативши рахунок на 1150 гривень, повернули закладу кошти.

Про це повідомила директор ресторану Наталя Королюк, - пишуть Волинські Новини.

Нагадаємо, у луцькому ресторані "Ліон" по вулиці Львівській, 128 хлопець з дівчиною поїли на 1150 гривень і втекли, не заплативши.

З її слів, у той вечір за столиком відпочивала компанія з 4-6 людей, які згодом пішли, не заплативши. Вже наступного дня після публікації в ЗМІ вони повернулись та віддали гроші. Кажуть, що банально «забули» про рахунок, а «згадали», вочевидь, лише за 10 днів, після того як з’явилась публікація в ЗМІ.

«Дуже сильно і щиро вибачались, казали що їм соромно. Пояснили тим, що були напідпитку в той вечір, тому забули заплатити», - пояснили в закладі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так роблять багато подонків яким наступили на хвіст. А перед офіціанткою вибачились, гроші повернули? Чи може теж забулось?.
Відповісти
Найголовніше що по каїлися ,тим більше вони були компанією.буде їм уроком на майбутнє!!!
Відповісти
Полюбом їхні друзі теж винуваті .але їх нема на відео.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні