У луцькому кінотеатрі провели безкоштовний кіносеанс для пенсіонерів

0
3
У луцькому кінотеатрі провели безкоштовний кіносеанс для пенсіонерів
Громадянський рух «Свідомі» спільно з РЦ «Промінь» та «Multiplex» провели другий безкоштовний кіносеанс для пенсіонерів в рамках соціального проекту «Доступний кінотеатр для пенсіонерів».

Подія відбулась у вівторок, 20 березня.

Метою проекту, що передбачає регулярні безкоштовні покази українських і закордонних фільмів, є залучення людей старшого покоління до сучасних культурних подій міста.

Дідусів і бабусь, охочих переглянути кінострічку «Усі гроші світу», зібралася повна зала. Дехто долучився до акції вже вдруге.

За словами активіста ГР "Свідомі" Євгенія Мікояна, організатори намагаються забезпечити рівні права на дозвілля для усіх категорій населення.

Читати також: У Луцьку запустили кінопроект для пенсіонерів

«У рамках нашого проекту безкоштовний кіносеанс можуть відвідати усі категорії пенсіонерів. Ми хочемо показувати фільми, які несуть художнє та культурне значення. Стрічки, які варті уваги.

Проект настільки успішний, що завтра відбудеться додатковий показ, адже кількість охочих дуже велика», - зазначив Євгеній.

Гостям такий проект більш, ніж до вподоби. Після перегляду кінострічки вони охоче ділилися враженнями та дякували за організацію такого заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні