Автоняня і безготівкова оплата: що пропонує лучанам «Оптимальне таксі»*

4
18
Автоняня і безготівкова оплата: що пропонує лучанам «Оптимальне таксі»*
Зручність громадського транспорту ніяк не зрівняється із комфортом та умовами поїздки в таксі, а тому люди дедалі частіше користуються послугами таксі. У Луцьку є безліч служб, проте лучани часто скаржаться на їх недоліки, мовляв, про вартість поїздки заздалегідь не повідомляють, авто нерідко пошарпані, карткою розрахуватися не можна.

У службі таксі 579 розповіли, як відбирають авто, чи повідомляють вартість поїздки заздалегідь і чим «Оптимальне таксі» вигідне для пасажирів з малими дітьми.

ЯК У СЛУЖБІ 579 «КАСТИНГ» ТАКСІ ВЛАШТОВУЮТЬ

Нині в автопарку «Оптимального таксі» є майже 1000 автомобілів різного класу. Сюди входять легкові, універсали, мінівени, вантажні буси стандартного та бізнес-класів. Варто відзначити, що кожне авто проходить техогляд у сервісних центрах, має страховку як на саму машину, так і на пасажирів. Цікаво, що автомобілі підбирають за побажаннями клієнтів, попередньо оцінюючи їх вигляд, комфорт та технічний стан.

КУР’ЄРСЬКІ ПОСЛУГИ І АВТО-НЯНЯ – ПЕРЕВАГИ «ОПТИМАЛЬНОГО ТАКСІ»



Окрім перевезення пасажирів у таксі 579 обслуговують і корпоративних клієнтів, тобто, возять працівників фірм за безготівковим розрахунком. Для клієнтів із малими дітьми у автівках є дитячі крісла та авто-няня – супровід дітей до призначеного замовником місця (школи, дитячого садка, спортивної секції тощо).

«Оптимальне таксі пропонує» бонусну систему: номер пасажира автоматично стає накопичувальною карткою, на яку з другої поїздки нараховуються 5% бонусів.

ЯК ЗАМОВИТИ ТАКСІ «ОПТИМАЛЬНЕ» У ЛУЦЬКУ ТА СКІЛЬКИ ЧЕКАТИ АВТО

Аби замовити таксі, достатньо набрати 579. Можна зателефонувати за декількома номерами різних операторів зв’язку: 0322 701 579, 098 99 96 579, 093 394 55 79, 099 065 25 79.

Для зручності клієнтів на офіційному сайті optima.fm та через мобільний додаток таксі 579 можна замовити машину онлайн. У додатку відображаються: історія замовлень, вибрані адреси, вибір адреси за місцем розташування або по карті, миттєвий прорахунок вартості, опціональний вибір додаткових послуг (перевезення тварини, кондиціонер), тарифи в різних містах.



Чекати автомобіль доведеться близько 10-ти хвилин, однак адміністратори наголошують, що таксі прибувають раніше.

СКІЛЬКИ ДОВЕДЕТЬСЯ ЗАПЛАТИТИ ЗА ПОЇЗДКУ

У службі таксі 579 діє декілька тарифів. Вартість мінімальної поїздки у легкових авто складає 28 грн, сюди включений 1 кіломентр шляху. За наступний кілометр по місту треба заплатити 5 гривень, а за містом – 8 гривень.

Так, легкові авто у цій службі таксі діляться на три класи:

- економ-тариф: мінімальна поїздка 25 грн до 1 км включно. Кожен наступний по місту - 4,80 за містом - 7,50 і подача авто за місто - 1,50.

- стандарт-тариф: мінімальна поїздка 28 грн до 1 км включно. Кожен наступний по місту - 5,00 за містом - 8,00 і подача авто за місто - 2,00.

- комфорт-тариф: мінімальна поїздка - 35 грн до 1 км включно. Кожен наступний по місту - 5,50 за містом - 8,50 і подача авто за місто - 3,00.



Мінімальна вартість поїздки в універсалі коштує 35 гривень (сюди включений 1 кілометр, кожен наступний по місту вартує 6,40 гривень, а за містом - 8,50 гривень).

У мінівені за мінімальну поїзду треба викласти 45 гривень (сюди включений 1 кілометр, кожен наступний по місту вартує 7,90 гривень, а за містом – 9 гривень).

У 579 ПРИХОДИТЬ СМС ІЗ ВАРТІСТЮ ПОЇЗДКИ, ЗАМОВЛЕННЯ МОЖНА ОПЛАТИТИ КАРТКОЮ

Лучани часто нарікають на служби таксі, які попередньо не повідомляють вартість поїздки. Деякі ж навіть відмовляються від послуг таксі і користуються додатком «Тачку», мотивуючи це тим, що у другому можна заздалегідь розрахувати витрати.

Цікаво, що після замовлення таксі 579 оператор озвучує повну інформацію про вартість послуг, що дозволяє заздалегідь підрахувати витрати. Окрім того, клієнти отримують СМС-повідомлення з інформацією про замовлення та вартістю поїздки.



Нині набуває популярності безготівкова оплата товарів і послуг, а відтак клієнти «Оптимального таксі» можуть оплатити поїздку через додатки Приват24 та Таксі 579.

Розрахуватися онлайн можна й у Львові, Києві, Запоріжжі, Івано-Франківську, Харкові, Рівному, Полтаві та інших містах, де працює таксі 579.

ПАСАЖИР МОЖЕ ПРИШВИДШИТИ ПОДАЧУ АВТО

Адміністратори кажуть, що пасажир має право самостійно збільшити вартість поїздки для того, аби машина прибула швидше. Так, якщо ж всі автомобілі в потрібному районі замовлені, підвищення вартості поїздки дозволить пришвидшити подачу авто з більш віддаленого району.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як на мене, сама надійна служба, а то в інших то автомобіля нема, то машину по 30-40 хвилин чекати.
Відповісти
Машина за 3-4 хв буває прибуває..Дякую вам
Відповісти
Користуюсь вже давно і немає проблем з призовими поїздками як на інших службах назбирав кількість певну коштів і поїхав без проблем це великий плюс вам
Відповісти
служба на 3+
а цей лисий вулиць взагалі не знає,і хам
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні