«Є проблеми з психікою», - Григоренко про нардепа Савченко

3
3
«Є проблеми з психікою», - Григоренко про нардепа Савченко
Експерт Волинського Центру розвитку урядування та колишній член партії «Батьківщина» Сергій Григоренко вважає, що нардеп Надія Савченко може бути небезпечною для суспільства.

Про це він розповів в коментарі «Волинь24».

«Вона має сміливість і наполегливість, але з іншого боку очевидно є якісь проблеми з психікою людини. Можливо через полон, можливо через те, що вона несподівано для себе стала національним героєм. Є проблеми у цієї людини, тому вона може становити суспільну небезпеку», - зазначив Сергій Григоренко.

«Спочатку я не вірив в те, що її ведуть Росія і Путін, але після таких її вчинків, після зброї у Верховній Раді, заяв про військовий переворот, я цього не виключаю. З Росії так просто нікого не випускають. Таких, як Кольченко, Сенцов або не випускають, або дуже довго тримають. А її так порівняно легко відпустили, та ще й пресу допускали на судові засідання в Росії», - додав він.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Бабах! Що, вср*лися?»: у мережі з'явилось скандальне відео з Надією Савченко

Громадський активіст підтримує зняття депутатської недоторканості з Надії Савченко.

«Вона своєю поведінкою і погрозами розхитує Україну і, на мою думку, це не відповідає статусу народного депутата», - зауважив він.

«Звання Героя України було великим авансом, тому що не до кінця зрозумілі обставини її потрапляння в полон, її перебування там, звільнення. Думаю, це був більш емоційний вчинок з боку Президента», - додав Григоренко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Давно пора забрати Героя України», - Пирожик про Савченко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Григоренко, а адекватність генпрокурора Вас не дивує. Його пяний бред про знищення верховної ради однією людиною. Якщо це можливо то Савченко дійсно герой причому народний. Влади міняються швидко. А ЛЮДИНОЮ треба залишатись завжди, принаймні старатись залишитись. А порох не розхитує Україну корупцією яку очолив. Своєю постійною брехнею. Шановний думайте що говорите . Хча у Вас є право на свою думку.
Відповісти
Проблеми з психікою можуть бути у будь кого. Але у генпрокурора криша на фоні алкоголізму поїхала точно.
Відповісти
От бобік
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні