--> У Нововолинську хлопець обікрав магазин і хвалився цим в «Інстаграмі», - ЗМІ. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Нововолинську хлопець обікрав магазин і хвалився цим в «Інстаграмі», - ЗМІ. ФОТО

1
3
У Нововолинську хлопець обікрав магазин і хвалився цим в «Інстаграмі», - ЗМІ. ФОТО
У Нововолинську хлопець обікрав супермаркет і хвалився вчинком у соцмережі "Інстаграм".

Коля Б. – молодик із Нововолинська, 17 березня виклав фото із продуктами харчування та речами і написав подяку магазинам, - пише БУГ.


“Коли зайшов на халяву в магазини”, – підписує фото хлопець.

Сир, шоколадка, жуйки, какао та футболка – ось що вдалося "вполювати" цього разу.


“Магазин просто щедрий”, – ділиться своїми враженнями користувач.

На фото він не вказує, в яких саме магазинах “придбав” товар.

Однак, його разом із трьома друзями 17 березня помітили в супермаркеті “Рідний Край”.

Адміністратор розповідає, що хлопці зайшли в магазин та вийшли, нічого не купували. Охорона помітила дивну поведінку, та затримати і обшукувати вона не має права.

Зрештою вирішили переглядути віде з камер нагляду. Явних ознак крадіжки вони не зафіксували. Та видно, що хлопці туди-сюди ходять, мабуть, у пошуках наживи.

Адміністрація супермаркету зробила ревізію і виявила недостачу саме тих продуктів, які висвітлив користувач на фото. Загальна сума збитків складає близько 300 гривень.

Власник супермаркету “Рідний край” Юрій Сиротюк повідомив поліцію про цю ситуацію.

"Не секрет, що на жаль, крадіжки з магазину вчиняють постійно і виносять і туалетний папір, і шкарпетки, і ковбасу. Але щоб так вчинити і вихвалятися перед всіма у соцмережі – неприпустимо", – вважає Сиротюк.

“Це героїзм чи повна деградація? Мабуть бути героєм для нашої молоді – це красти, бити вікна, годинники. А зробити щось корисне для себе? Як можна починати своє життя з крадіжки? , - додає він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті хто раніше були у піонерах і комсомолі - зараз правлять країною, грабують людей "по своєму", а сучасна молодь під впливом нікчемного контенту у соцмережах, на ТБ, дивлючись на бездіяльність правоохоронців повністю деградує і перетворюється у справжніх бандюків :(
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні