--> У Рожищі обікрали припарковану фуру | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рожищі обікрали припарковану фуру

0
6
У Рожищі обікрали припарковану фуру
У Рожищі зловмисники обікрали фуру, яку водій припаркував на узбіччі.

До чергової частини Рожищенського відділення поліції звернувся 52-річний водій-далекобійник та повідомив що в ніч з 16 на 17 березня його пограбували, - пише Район.Рожище.

З автомобіля «DAF», який був припаркований на узбіччі дороги по вулиці Промислова, викрали два акумулятори марки «ZAP», навігацію, рацію та 130 літрів дизельного палива. Сума завданого збитку близько 20 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років). Наразі правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, спрямовані на виявлення причетних до крадіжки осіб.

Постраждалий водій просить людей, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе правоохоронцям розшукати злодіїв, повідомити за номером «102». Поліція анонімність гарантує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні