--> Турніри з боулінгу у StrikeCity можна спостерігати у прямому ефірі* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Турніри з боулінгу у StrikeCity можна спостерігати у прямому ефірі*

0
0
Турніри з боулінгу у StrikeCity можна спостерігати у прямому ефірі*
З березня у боулінг-клубі StrikeCity стартував весняний кубок. Відтепер ігри проводяться у двох лігах: аматорській та професійній.

У боулінг-клубі StrikeCity щомісяця нові акції, пропозиції та активності. Так, нещодавно розпочалися турніри серед шанувальників гри у боулінг. А вже з березня вони відбуваються в двох лігах. Щовівторка змагаються аматори, а щочетверга – професіонали.

Більше того, вперше у Луцьку турніри можна дивитися онлайн. Так, у вівторок та четвер о 18 годині розпочинається пряма трансляція на сторінці StrikeCity у Фейсбуці. Тож усі, хто не має змоги прийти на турнір, може повболівати за колег та друзів.

Для того, аби взяти участь у турнірах необхідно заповнити анкету у боулінг-клубі. Усіх любителів цієї гри запрошують на весняні ігри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні